Annonce
Helsingør

Kendte kan padle sig til 40.000 kroner

Der dystes i sidste ende om 40.000 kroner i padel-turneringen Viaplay Padel Open Xpadel. Til højre for nettet ses  Mads Laudrup og Patrick Wozniacki.
Annonce

Helsingør:  Sidste weekend gik det løs med  gruppespil i Viaplay Padel Open Xpadel i den hastigt voksende padelsport, og på  lørdag d. 4/7 fra kl. 9-12 afholdes der semifinaler og finaler for både kvinder og herrer.

For kvinderne er Gitte Hax og Mie Skov (tidligere bordtennis OL-deltager) favoritter. Hos herrerækken er det Patrick Wozniacki og Mads Laudrup som ser ud til at være det stærkeste hold, men alt kan ske i padel. Niveauet er generelt rigtigt højt, og der er gratis entre til alle, så man kan komme og få et indtryk af hvordan man spiller denne nye populære sport.

De to vindere fra Xpadel i Helsingør går videre til en finale turnering senere på året, hvor vinderne derfra kommer med til den internationale finale i Malmø, som afholdes når World Padel Tour kommer forbi i starten af oktober.

Alle hold dyster om en præmie på 40.000, såfremt man vinder hovedturneringen i Malmø.

I anledning af Viaplay Padel Open og sommerferien har Padel-centeret på Industrivej 10 besluttet at køre et sommertilbud og sænke prisernei hverdagen fra 06.00-15.00 med en tilbudspris til 150,- istedet for 250,- for en times padel for 4 personer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Souschef fritstillet efter blodigt opgør: Kommunen venter på politiets efterforskning

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce