Annonce
Helsingør

"Koch skal ikke score igen"

(Foto: Claus Birch)

FC Helsingørs anfører, Andreas Holm, vil se mod fra sine holdkammerater i kampen mod HB Køge på søndag, hvor kammeraten Martin Koch skal holdes i kort snor.

Annonce

Fodbold: Andreas Holm var mildt sagt ikke tilfreds med præstationen, da FC Helsingør tabte helt fortjent med 0-1 i Fredericia i sidste uge. Derfor kan man forvente et andet udtryk på søndag, hvor HB Køge kommer til Helsingør.

- Vi skal være stærke, og så skal vi turde spille. Gør vi det, så har vi det bedste hold, og så vinder vi. Og vi skal vinde, siger Andreas Holm.

Annonce

Skal vinde krigen

Mens FCH'erne virkede stærkest mod Thisted i forårets første kamp, så var det anderledes i Fredericia, hvor jyderne virkede både stærkest og hurtigst.

- Det er også oppe i hovedet, at man skal være hurtigst, og det var vi ikke. På søndag skal vi ind og vinde krigen på fysikken, og derefter vinder vi spillet. Vi skal møde et godt hold, men får vi sat rammerne, så er jeg sikker på, at vi kan få kampen på vores præmisser, siger Andreas Holm

Annonce

Tager hårdt fat

Han kommer sandsynligvis til at stå overfor HB Køges topscorer, Martin Koch, søndag eftermiddag. En angriber som FCH-anføreren tidligere har haft stor gavn af at være på hold med i både Holbæk og i FC Helsingør. I 2017 skiftede den blonde angriber til klubben i Sydsjælland, hvor han nyder stor succes. Således scorede Koch også i 2-2 kampen i efteråret.

- Det kommer han ikke til igen. Det skal ikke ske igen. Man skal ikke give Martin chancen, for så slår han som regel til, og det oplevede vi desværre i det seneste møde. Denne gang tager jeg hårdt fat fat, for han skal lukkes ned, lyder det med et skævt smil fra Andreas Holm.

FC Helsingør møder HB Køge på Helsingør Stadion søndag eftermiddag klokken 13.45.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce