Annonce
Helsingør

Konkurrence: Hvem leverer byens bedste service?

Helsingørs bymidte byder på massevis af handelsoplevelser, men hjælp os med at finde ud af, hvor du får den allerbedste service. Foto: Lars Johannessen.
Nominer din yndlings-medarbejder i en af Helsingørs butikker

MERE LIV I HELSINGØR: Bliver du i godt humør, når du går ind i en bestemt butik i Helsingør? Kender du en medarbejder i en forretning, hvor du tænker, at bedre service findes ikke? Hvad er superservice, hvad består den af og hvem leverer den i butikkerne i Helsingør?

Helsingør Dagblad sætter i dag gang i en konkurrence, hvor du kan være med til at nominere en medarbejder i en af de forretninger, du handler i, til at vinde Helsingør Dagblads superservice-pris. Du kan vinde et halvt års gratis e-abonnement på Helsingør Dagblad.


Annonce

Alt, hvad du skal gøre, er at skrive navnet på din nominerede, hvorfor du nominerer vedkommende, navnet på forretningen og kontaktoplysninger og send det til til nytlivibyen@hdnet.dk.


Konkurrencen udskrives i forbindelse med den aktuelle kampagne om "Nyt liv i Helsingør", hvor vi i en række artikler sætter fokus på detailhandlen, på tomme butikker, manglende p-pladser, husleje-niveau og flere andre emner. Alle handler de om vores bymidte.

Alt, hvad du skal gøre, er at skrive navnet på din nominerede, hvorfor du nominerer vedkommende, navnet på forretningen og kontaktoplysninger og send det til til nytlivibyen@hdnet.dk. Skriv gerne et par ord om, hvorfor netop den service skal nomineres.

Vi glæder os til at modtage dit forslag.

Hjælp os med at få nyt liv i byen

Hvordan skal fremtiden forme sig for Helsingørs handelsliv? Det spørgsmål forsøger Helsingør Dagblad at finde svar på i vores kampagne "Nyt liv i byen", og vi vil meget gerne have din hjælp.

Handelslivet har mange udfordringer og vi prøver at fortælle om nogle af dem. For eksempel hvad parkeringsmuligheder,huslejepriser, konkurrence fra nettet og coronavirus betyder for vores handel.

Men vi ser også på, hvad der fungerer godt i vores by, og prøver at finde de konstruktive løsninger. Vi kommer med portrætter af erhvervsdrivende, der med held er gået nye veje, og vi kommer med de gode bud på, hvordan udfordringerne, der er eller kommer kan løses.

Allerede inden vi gik i gang med kampagnen, søgte vi hjælp hos dem, der kender Helsingør bedst, nemlig vores læsere. På et åbent redaktionsmøde har læserne fortalt os om nogle af de ting, som de ser som udfordringer. Og de har også givet os ideer og visioner.

Det er disse udfordringer, ideer og visioner, vi i de kommende dage vil præsentere, og vi håber I læsere fortsat vil tage del i kampagnen. Skriv til os og fortæl om de stærke og mindre stærke sider i Helsingørs handel. Om jeres bud eller ønsker på, hvordan det kan se ud i fremtiden.

Du kan sætte dit præg på debatten ved at skrive til nytlivibyen@hdnet.dk

Annonce
Helsingør

Tag kandidattesten her

Helsingør For abonnenter

Fremmed kvinde fødte tre børn i Amandas hus: Nu skaber hun nyt liv i den gamle fødeklinik

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Radikale spidser: - Det er svært at se forskel på Kiær og Christoffersen

Helsingør For abonnenter

Svindlere prøver næsten dagligt at stjæle fra 85-årige Gert: - Det er noget forbandet svineri

Helsingør

Det endte godt: Farvel til Strien og ud til Laden

Hornbæk

Gasudslip i lokalt supermarked: Medarbejder kørt til tjek på sygehus

Debat

Debat: Pilen peger mod byens to store partier - ikke mod Donatzsky

Erhverv For abonnenter

Allan giver sit livsværk videre: - Det bliver ligesom at få min anden ungdom

Kultur

Karen-Lise Mynster: Man skal leve hver dag, som var det den sidste - men så ville jeg jo ikke sidde her

Helsingør

Ser du en valgplakat hænge her, må du anmelde det: Her er oversigten over ulovlige valgplakater

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Sport

FC Helsingør måtte nøjes med et point mod bundhold efter rædselsstart

Hornbæk For abonnenter

En havneudvidelse har skabt splid i Hornbæk: Nu er en løsning på vej

Debat

Debat: Jeg kritiserer ikke alle offentlige ansatte

Annonce