Annonce
Helsingør

Konkurrence: Hvem leverer byens bedste service?

Helsingørs bymidte byder på massevis af handelsoplevelser, men hjælp os med at finde ud af, hvor du får den allerbedste service. Foto: Lars Johannessen.
Nominer din yndlings-medarbejder i en af Helsingørs butikker

MERE LIV I HELSINGØR: Bliver du i godt humør, når du går ind i en bestemt butik i Helsingør? Kender du en medarbejder i en forretning, hvor du tænker, at bedre service findes ikke? Hvad er superservice, hvad består den af og hvem leverer den i butikkerne i Helsingør?

Helsingør Dagblad sætter i dag gang i en konkurrence, hvor du kan være med til at nominere en medarbejder i en af de forretninger, du handler i, til at vinde Helsingør Dagblads superservice-pris. Du kan vinde et halvt års gratis e-abonnement på Helsingør Dagblad.


Annonce

Alt, hvad du skal gøre, er at skrive navnet på din nominerede, hvorfor du nominerer vedkommende, navnet på forretningen og kontaktoplysninger og send det til til nytlivibyen@hdnet.dk.


Konkurrencen udskrives i forbindelse med den aktuelle kampagne om "Nyt liv i Helsingør", hvor vi i en række artikler sætter fokus på detailhandlen, på tomme butikker, manglende p-pladser, husleje-niveau og flere andre emner. Alle handler de om vores bymidte.

Alt, hvad du skal gøre, er at skrive navnet på din nominerede, hvorfor du nominerer vedkommende, navnet på forretningen og kontaktoplysninger og send det til til nytlivibyen@hdnet.dk. Skriv gerne et par ord om, hvorfor netop den service skal nomineres.

Vi glæder os til at modtage dit forslag.

Hjælp os med at få nyt liv i byen

Hvordan skal fremtiden forme sig for Helsingørs handelsliv? Det spørgsmål forsøger Helsingør Dagblad at finde svar på i vores kampagne "Nyt liv i byen", og vi vil meget gerne have din hjælp.

Handelslivet har mange udfordringer og vi prøver at fortælle om nogle af dem. For eksempel hvad parkeringsmuligheder,huslejepriser, konkurrence fra nettet og coronavirus betyder for vores handel.

Men vi ser også på, hvad der fungerer godt i vores by, og prøver at finde de konstruktive løsninger. Vi kommer med portrætter af erhvervsdrivende, der med held er gået nye veje, og vi kommer med de gode bud på, hvordan udfordringerne, der er eller kommer kan løses.

Allerede inden vi gik i gang med kampagnen, søgte vi hjælp hos dem, der kender Helsingør bedst, nemlig vores læsere. På et åbent redaktionsmøde har læserne fortalt os om nogle af de ting, som de ser som udfordringer. Og de har også givet os ideer og visioner.

Det er disse udfordringer, ideer og visioner, vi i de kommende dage vil præsentere, og vi håber I læsere fortsat vil tage del i kampagnen. Skriv til os og fortæl om de stærke og mindre stærke sider i Helsingørs handel. Om jeres bud eller ønsker på, hvordan det kan se ud i fremtiden.

Du kan sætte dit præg på debatten ved at skrive til nytlivibyen@hdnet.dk

Annonce
Helsingør For abonnenter

Frederikke blev økonomisk værge for sin mor som 22-årig: - Jeg glemmer nogle gange, hvordan min mor var før sygdommen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce

Seneste podcasts

Annonce
Annonce
Helsingør

Hooligans hærger gaderne efter FC Helsingørs kampe: - De er høje på stoffer og dyrker en voldskultur

Erhverv For abonnenter

Byens bedste restaurant er en kantine: - Gæsterne vil hellere spise her end ude i byen

Erhverv

Årligt kræmmermarked oplever store udfordringer trods rekord-lørdag: - Vi bløder for fuld smadder

Helsingør

Verdens bedste sosu'er: Personalet på Montebello

Løvkvist: Nu går Mette Frederiksen benhårdt efter at klæde  Ellemann af inden valget

Erhverv

Abekopper sender aktie på himmelflugt: Kvistgård-virksomhed stiger syv milliarder i værdi

Erhverv For abonnenter

Lovændring rev benene væk under livsværk: Nu følger Pernille drømmen og åbner delikat butik i hjertet af Helsingør

Han kan stege din bøf: Verdensmester rejser ud og griller for kunderne

Helsingør

Efter tre måneder får Andreas et møde med Kiær: Derfor er hun den, han allerhelst vil mødes med

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Helsingør

Over 10.000 familier har bedt om hjælp: Mai og Rebekka håber at komme på ferie i år

Helsingør For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Helsingør: Villa solgt for over 10 millioner

Sport

Topscorer nægter at give op: - Vi skal stadig jagte oprykningen

Annonce