Annonce
Helsingør

Konkurrence: Kom til koncert med Queen Machine og Gasbox

I aftes gav Sting en udsolgt koncert for 7000 personer ved havnen ved Kulturværftet i Helsingør – Kulturværftets første og største havnekoncert nogensinde.
Annonce

MUSIK: Der kan være folk, som har rynket lidt på næsen af, at to såkaldte kopibands har fået lov til at være hovednavne ved årets store koncert på pladsen foran Kulturværftet - Queen Machine og Gasbox. Næserynkerne må mene, hvad de vil. Næsten 5.000 musikglade mennesker har nemlig allerede købt billet til koncerten, som formentlig kommer til at få Kronborgs tårne til at rocke med.

Det er Kulturværftet, der arrangerer koncerten lørdag den 29. juni. På kulturcentret glæder man sig naturligvis over, at så mange mennesker er klar til feste med på alle de kendte sange fra Gasolin' og Queen. Og musikchef Rasmus Schrøder fra Kulturværftet sender stor ros til begge navnene, der skal på scenen.

Fuldstændigt eksploderet

- Vi har bygget historien om Queen Machine i Helsingør op over en del år. Første gang, de spillede på Kulturværftet, var i 2012 og der er over årene kommet flere og flere til deres koncerter. I 2018 tog vi chancen og flyttede koncerten til Hal 14 hvor der kom 2.400. I år er det fuldstændigt eksploderet, og vi regner med at der kommer i omegnen af 5000 gæster, forklarer Rasmus Schrøder og fortsætter:

- Queen Machine har opbygget et fantastisk show, de har været gode til hele tiden at investere i deres produktion, og det giver afkast nu. Gasbox er et stort navn i Helsingør og har markeret sig nationalt som et af de fremmeste Kim Larsen- og Gasolin'-tributeorkestre, så der er ingen tvivl om at de også står for en stor del af billetsalget.

Kim Larsen optrådte i Helsingør en kølig sommeraften i 2018 - faktisk præcis et år før koncerten med Gasbox den 29. juni. Det blev en af Kim Larsens sidste koncert, han døde i september sidste år. Og der er ingen tvivl om, at mange helsingoranere gerne vil høre hansange spillet samme sted af et så respektfuldt et band som Gasbox.

Queen-forsanger Freddie Mercury døde for mange år siden. Men bandets musik fik sidste år ekstra vind i sejlene med den meget populære film "Bohemian Rhapsody" om Mercury og storhedstiden i det britiske band.

Bedre end Bryan Adams

Da Sting i 2016 spillede på havnen for en håndfuld år siden, kom der godt 7.000 mennesker.

En anden verdensstjerne, Bryan Adams, kunne i 2017 dog kun trække knap 3.000 betalende gæster til havnen. Set i det billetsalgslys er Queen Machine og Gasbox oppe på højt internationale niveau, og der er ingen tvivl om, at de to bands nok skal få stemningen helt i vejret, endda nok uanset vejret, der jo endnu ikke er blevet helt sommerstabilt.

Spektakulært sted

Rasmus Schrøder kan glæde sig over billetsalget. Og musikchefen ser frem til en stor aften i Helsingør.

- Jeg glæder mig til endnu en gang at opleve den helt unikke stemning, der er på havnefronten når vi holder udendørskoncerter. I Helsingør har vi et af de, i min optik, mest spektakulære venues i Danmark med masser af koncertgæster, der ankommer i båd til Kulturhavn Kronborg. Med Øresund som et blåt bagtæppe og lysene fra Helsingborg bliver det ikke mere stemningsfuldt, konstaterer Rasmus Schrøder.

På Helsingør Dagblads Facebook-side kan man deltage i en konkurrence om tre gange to billetter til koncerten på havnen den 29. juni.

Det er kulturcentret Kulturværftet, der har stillet billetterne til rådighed.

Vi trækker lod på mandag den 24. juni klokken 12. 

 

 

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsmyndigheder vil anbefale obligatorisk brug af mundbind i offentlig transport

Annonce