Annonce
Helsingør

Læs opfordringerne: Det skal du opleve

Michael Learns To Rock kan lære Helsingør at gå til koncert igen i Kulturværftet.
Lederne af Helsingør Teater, HamletScenen og Kulturværftet kommer med bud på, hvad Helsingør kan glæde sig til.

KULTUR: Vi har bedt lederne af Helsingør Teater, Kulturværftet og HamletScenen om at komme med gode bud på, hvad helsingoranerne kan opleve efter kulturlivets genåbning. Her er svarene fra henholdsvis Jens Frimann Hansen, Mikael Fock og Lars Romann Engel.

1 Helsingør Teater

Passsage Mini-festivalen rammer snart Marienlyst Slot.

Jens Frimann Hansen: - Vi har stik imod alle odds og på rekordtid fået stablet "Passage Mini: Teater" på Marienlyst Slot på benene i weekenden 29.-30. maj med et virkelig godt familieprogram. Det håber jeg, at mange nordsjællandske familier vil udforske. Det er en lille festival, hvor et af Helsingørs smukke hjørner kommer i spil i forhold til en flere internationale, underholdende og kunstneriske aktiviteter.

2 Kulturværftet

Leonora Christina Skov - snart på Kulturværftet

Mikael Fock - Vi byder på et ret bredt program, der spænder over litteraturarrangement med roman-aktuelle Leonora Christina Skov, vores nye lyttesaloner, hvor nogle af Danmarks bedste podcastere fortæller om håndværket, og hvor vi sammen lytter til nogle af produktionerne. På koncertfronten byder vi blandt meget andet på ny lyd med de danske cybercroonere Gents og nordisk triphops helt store håb Hôy La, ligesom en af DKs største musikeksportsuccesser Michael Learns To Rock kigger forbi. Og så er der naturligvis de hyggelige fællesspisninger i Toldkammeret, hvor man også igen kan glæde sig til vores Breakfast Club lørdag formiddage med nye danske musikere og Søndagsjazz, hvor I Think Your Awesome er det første navn på plakaten. Også de faste events som croquis, Open Mic og Quiz Eller Resten I Håret er tilbage allerede fra maj.

3 HamletScenen

Romeo + Julie er en del af HamletScenens program i år. Foto: Søren Hasselgaard Skaanning

Lars Romann Engel: - HamletScenen har netop lanceret sin nye teatersæson 2021/2022, som byder på en bred vifte af underholdende Shakespeare-teateroplevelser på Kronborg, såvel udendørs henover sommeren og indendørs hen over vinteren i teatrets spritnye teatersal i den gamle kaserne i den smukke Kronværksby. HamletScenens nye teaterkort, som giver adgang til det hele og meget mere i et helt år, vil klart være min bedste anbefaling at købe og endda med en gigantisk besparelse og et væld af bonusoplevelser for hele familien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce