Annonce
Helsingør

Læserbrev: Faktisk gør vi alle noget

Annonce

Min gode kollega i Hovedstadens Regionsråd, Per Tærsbøl, forsvarede sig forleden i Helsingør Dagblad over for anklagen om, at vi er tre medlemmer af regionsrådet, som ikke har gjort noget for at sikre, at ambulancerne her i Nordsjælland kommer hurtigt nok frem.


Foreløbig skal vi fastlægge en udbudsstrategi, og her vil vi blandt andet have fokus på at forkorte ventetiderne på ambulancerne her nordpå.


Hans forsvar er helt korrekt, at De Konservative stillede et forslag til næste års budget om, at der skal sættes penge af til flere beredskaber i planområde Nord. Kun DF og Liberal Alliance støttede forslaget.

Når jeg og Enhedslisten ikke støttede forslaget, var det fordi, vi i budgettet for 2020 allerede havde afsat 7 millioner kroner stigende til 10 millioner kroner i 2021 og fremover, til at supplere det eksisterende beredskab.

Samtidig skal vi nu i regionsrådet i gang med at vælge leverandører af ambulanceberedskaber, når de eksisterende kontrakter udløber. Foreløbig skal vi fastlægge en udbudsstrategi, og her vil vi blandt andet have fokus på at forkorte ventetiderne på ambulancerne her nordpå. Jeg er enig med Per Tærsbøl i, at vi som politikere må tage de smæk, vi fortjener. Men måske kunne vi forvente lidt grundigere research af vores lokale dagblad.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce