Annonce
Helsingør

Læserbrev: Fri for skat?

Foto: Tue Sørensen
Annonce

Læserbrev: Betyder friplejehjem, at leverandøren bliver fri for at betale skat?

Nej, det gør det ikke, men man kan let få den tanke, når man kan læse i HD, at det er Attendo, der skal drive det kommende friplejehjem på det tidligere Helsingør Hospital.


Jeg synes heller ikke det er en undskyldning, at nogle få kommunale plejehjem ikke har kunnet levere pleje og omsorg af høj kvalitet. (det skyldes interne problemer og det skal og kan løses).


Attendo er et stort svensk firma, der gerne scorer profit på levering af pleje og omsorg til ældre og funktionshæmmede, og gerne udfører skattetænkning og andre fiflerier for at undgå at betale skat i Danmark.

I den åbne skatteliste, kan man således læse, at Attendo ikke har betalt skat i Danmark i adskillige år.

Jeg synes, at både det at score profit på pleje og omsorg og skattetænkning er uetisk, og det burde ikke forekomme her, hvor vi har vort fællesskab til at løse disse opgaver.

Jeg synes heller ikke det er en undskyldning, at nogle få kommunale plejehjem ikke har kunnet levere pleje og omsorg af høj kvalitet. (det skyldes interne problemer, og det skal og kan løses).

Det kunne også hænde for Attendo.

Det er også en foragt for de mennesker, der arbejder på de kommunale plejehjem, at driften af plejehjem privatiseres – de må jo føle sig mindreværdige, og det er jo ikke det, de har brug for lige for tiden, men derimod opbakning og anerkendelse.

Kunne vi blive fri for disse neoliberale angreb på fællesskabet?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Espergærde

Dusinvis af blomster til minde om afdød elev: - Helt ubeskriveligt at et ungt menneske mister livet

Debat

Klumme: Mød mig ved småt brændbart

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce