Annonce
Debat

Læserbrev: Stakkels Axeltorv

AXELTORV HELSINGØR foto lars johannessen
Annonce

Læserbrev: Jeg kommer sjældent i den ende af byen, men gik over Axeltorv forleden. Tankerne sendte mig tilbage til 1990 som var det år min kære mand og jeg flyttede til Helsingør. Når vi var på handel, så mellemlandede vi gerne på den runde bænk med det kæmpestore træ i midten. Det gav skygge. Om jeg kan forstå, at det skulle sløjfes. Ligeså var der hyggelige boder rundt i kanten af Axeltorv, det gav glæde og handel.

Nu er Axeltorv en stor skuffelse, for der er kun borde og stole og en masse spisende folk.


Det er faktisk sjældent at se en person med normalvægt eller slank. Det kan jo ikke undre, for hvis nogen har set det TV programmet ”Luksusfælden” så viser det, at folk kommer i vane med at spise ude.

Gerda Hedlund


Videre med mig ned til Stengade, og der må man sige, at det er med at gebærde sig udenom kasser og tøjstativer, for også her er der borde og stole som fylder gågaden. Jeg har meget ondt af de blinde. Er vi blevet et samfund hvor forretningerne er bange for, at vi ikke kommer indenfor?

Men noget som vi ikke kan undgå at se i bybilledet. Uha, hvor danskerne dog bliver alt for overvægtige. Det er faktisk sjældent at se en person med normalvægt eller slank. Det kan jo ikke undre, for hvis nogen har set det TV programmet ”Luksusfælden” så viser det, at folk kommer i vane med at spise ude. Overvægt slæber også sygdomme med sig. Det bliver en ond cirkel, for så er det svært at dyrke motion. Min mand sagde altid, at den samme vægt som ung skal man beholde op igennem årene.

Både Covid-19 og overvægt er nok desværre kommet for at blive.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce