Annonce
Debat

Læserbrev: Vort kommer ikke af lort - det gør ensomhedens torv

Debat. Foto: Grafik fra Pixabay
Annonce

Læserbrev: Jeg synes, på trods og i det mindste, at helsingoranerne sammen med morgenfejerne er rigtig gode til at holde vor kompakte by og egn ren. Det skyldes måske også Andersen - H. C. og Hanne - Kierkegaard og at mange tar en tur med skraldeposen. Vi elsker byen og drømmer om et sted, som er stort og smukt, som bliver blankt, når det bliver brugt. Hvor enhver er fri, fordi vi er sammen inden i. Vi har sunget revy og har 100 fælles viser.


Hvad indad findes, skal udad vindes, et torv, der ikke diskriminerer, men gir plads til nysgerrighed og valg og styrke hver dag.

Jørgen Manniche


Halfdan advarede tidligt: Med vore strømme driver brugte preservativer. Borgerne vil ikke have ”lort og tampax i Kattegat”. I vor fine debat synger vi også om det grønne.

Jeg ser gerne en rund bænk med en scene inden i til børn og anden kultur, et træ og lidt kommers uden om. Et torv til samtale, comedia del arte, scene, cirkus, blues og blomster og friske produkter. Nye udstillinger og info. Muligvis vore tre danserinder eller Herakles kamp for demokratiet i stedet for kongens håb til sørøveriet. Den tar vi til august. Et torv uden gabestokke og lutter sludder, ikke til byarkivet, men tilbud til nu. Vi vrimler med digtere og forfattere, improvisatører og aktører. Vi har kulisserne til sådan en græsk bænk, der også vender udad. Hvad indad findes, skal udad vindes, et torv, der ikke diskriminerer, men gir plads til nysgerrighed og valg og styrke hver dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Sådan gør du hvis...: Helsingør Kommune laver coronaguide til forældre

Helsingør

Bølge af positive coronatests: 12 institutioner i Helsingør ramt af smitte

Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce