Annonce
Sport

Løberne er tilbage i skoven

Skovløberne fra Ålsgårde er klar til at samles igen fra mandag. Privatfoto

MOTION: Som alle andre foreninger i DK – har Skovløberne også været lukket ned den seneste tid, grundet forsamlingsforbuddet, men mandag genstarter Skovløberne fra Ålsgårde deres holdtræninger med maksimum 25 per hold.

Under normale omstændigheder mødes hele klubben på pt 160 medlemmer, hver mandag udenfor Nordkysthallen i Ålsgårde, og hver onsdag ved Julebækhus i Hellebæk. Med de nye restriktioner deltagerne på samme lokationer – men spredt over et større område, så reglerne overholdes.

- Vi har siden marts 2020 været meget omhyggelige med at tilpasse os gældende restriktioner. Det har været omstændigt, og vi har brugt meget energi på at tilpasse holdstørrelser og sikre at holdene har mødtes forskellige steder rundt omkring i lokalområdet. De sidste måneder har al træning været indstillet, fortæller, Jimmy Parbst, som er formand for Skovløberne.

Annonce

Skovløberne tilbyder træning på syv forskellige hold med tre forskellige typer træning. Løbehold med forskellig hastighed, powerwalk-hold og trail-hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce