Annonce
Helsingør

Langfingrede i kabinerne: Så er det sæson for bilindbrud igen

Tyveri fra parkerede hører sommersæsonen til. Intet tyder på at denne sæson bliver en undtagelse. Foto: Michael Bager
Annonce

Hornbæk/Humlebæk: Ikke en sommer uden at bilindbrudstyvene benytter lejligheden til at bryde ind i museums-, restaurant-, strand- og skovgæsters biler.

I løbet af af onsdagsdøgnet har Nordsjællands politi fået flere anmeldelser om tyverier fra biler i Hornbæk og i Humlebæk.

Klokken 13.36 onsdag fik politiet anmeldelse om, at der på et tidspunkt imellem klokken 11.00 og 13.00 var blevet stjålet en taske fra en bil, som holdt på p-pladsen foran Louisiana i Humlebæk.

Tyven var kommet ind ved at bryde låsen op i venstre fordør.

Senere på eftermiddagen løb en anmeldelse ind om, at der på et tidspunkt mellem klokken 12.00 og klokken 15.30 var blevet stjålet et armbåndsur fra en parkeret bil på den samme parkeringsplads. Her var tyven kommet ind i bilen ved at smadre trekantsruden i bilens højre bagdør.

Klokken 13.58 anmeldte en bilejer i Hornbæk, at der imellem klokken 12.30 og frem til anmeldelsestidspunktet var blevet stjålet en computer fra bilen, som holdt på A. R. Friis Vej. Tyven var kommet ind i bilen ved at have smadret en rude i venstre fordør.

Politiet opfordrer alle, der forlader deres bil i sommerlandet, til at sikre sig, at ejendele og værdier ikke ligger synligt tilbage i kabinen og i det hele taget til at fjerne så mange værdigenstande fra bilen som muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: De forbandede gule

Annonce