Annonce
Espergærde

Lars er ny købmand i Fakta i Espergærde: ’For mig er det lokale ekstremt vigtigt’

Lars Gannerup er ny butikschef i Fakta på Hovvej. Han vil være en del af lokalsamfundet. Foto: Katrine Carøe Wandrup
Fakta i Espergærde trænger til et kærligt løft, og det er den nye butikschef Lars Gannerup manden, der skal få til at ske ved at have et stort fokus på at støtte lokalt og være en del af nærområdet.
Annonce

ESPERGÆRDE: Det er en erfaren herre, der er tiltrådt som ny butikschef i Fakta på Hovvej i Espergærde, som er den største Fakta i Nordsjælland. Og erfarne kræfter er netop, hvad butikken har brug for, mener 46-årige Lars Gannerup, som vil løfte butikken op på et nyt niveau.

- Jeg arbejder på mange forskellige initiativer og er startet med Den Rullende Grill, som var forbi i fredags. Jeg kunne også godt tænke mig at få en fiskevogn forbi hver torsdag, fortæller butikschefen til Helsingør Dagblad.


For mig er det lokale ekstremt vigtigt. Jeg vil ikke bare have den næste Fakta i rækken. Jeg vil have en unik butik og høre, hvad kunderne vil have

Lars Gannerup, butikschef i Fakta Espergærde


Men faktisk handler det allermest om at have det, kunderne efterspørger.

- For mig er det lokale ekstremt vigtigt. Jeg vil ikke bare have den næste Fakta i rækken. Jeg vil have en unik butik og høre, hvad kunderne vil have. Det kan være alt fra at espergænserne gerne vil have Hirtshals-sild eller et samarbejde med en af de lokale gårde. Det handler om, hvad vi kan gøre, som området efterlyser, siger Lars Gannerup.

Annonce

Frihed til at sætte sit aftryk

- Fakta i Espergærde er den største Fakta i Nordsjælland, og den kræver lidt ekstra hjælp og nursing (pleje, red.). Så da min chef kaldte mig ind på sit kontor og spurgte, om jeg ville tage udfordringen op, takkede jeg ja. Jeg vil hæve standarden i butikken, som har haltet lidt, siger han.

Lars Gannerup er ikke bare butikschef. Nej, han er frihedsgrads-butikschef, hvilket betyder, at han har mere frihed til at sætte sit eget præg på butikken. Det handler både om prisbudskaber og butikkens åbningstider, men især om at kunne byde ind i lokalsamfundet med støtte.

Særligt under her under corona-pandemien er Lars Gannerup meget opmærksom på at støtte lokalt og være en del af nærområdet.

Friheden har Lars Gannerup fået, fordi han er dygtig og fordi han har mange års erfaring med købmandskab. Han har altid været i Coop-familien. Hans første detailjob var i Fakta i 2001, og derefter har han været i Brugsen, i Kvickly og nu tilbage til rødderne i Fakta igen.

Erfaring har Lars Gannerup altså rigeligt af, og derfor er han udover frihedsgrads-butikschef også cheftræner, hvilket vil sige, han træner andre butikschefer.

Lars Gannerup er fra Helsingør, hvor han har boet hele sit liv, men han skal altså nu til at tilbringe en del tid i Espergærde, hvor han både vil være at finde i butikken og bag kassen – både om dagen, aftenen og i weekenderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Husk lige mundbindet

Annonce