Annonce
Debat

Leder: Vi er der for dig, også når du har allermest brug for os

Foto: Josephine Vedel
Annonce

Vi bringer i dag en avisforside, hvor chefredaktører fra alle Danmarks lokale dagblade optræder i en samlet stemme. Alle dagblade oplever et stadig større pres fra blandt andet de sociale medier, der gerne vil overtage nyhedsstrømmen og ikke mindst underholde os og bruge vores tid. Vi kan i realiteten allesammen udgive historier, fotos, små film på for eksempel Facebook. Og vi gør det hver dag. Det kan være svært at forstå, at man skal betale for nyheder. De er jo gratis alle andre steder.

I en krise, som vi gennemlever nu, er der mange oplysninger og informationer, vi skal forholde os til. Vi ser pressemøder, hvor statsministeren og forskellige myndigheder kommer med dessiner om, hvad vi må og skal og måske især om, hvad vi ikke må, og hvad vi ikke skal.

Som lokalt medie er det vores opgave at oversætte, hvad der kommer ud, så det passer til vores område og giver mening her. For vores borgere. Om vores skoler og institutioner. Om vores legepladser og udeanlæg. Om vores ældre. Om vores handelsliv og øvrige erhvervsliv. Vi oversætter myndighedernes påbud og anvisninger, så borgerne i vores område finder nærvær og relevans i det.

Selvom vi sidder på alverdens hjemmekontorer i området og ”kun” kan snakke sammen på telefon, facetime og fællesmøder over nettet, forsøger vi hver dag at få så relevante, konkrete og nære historier ud som muligt. Vi arbejder på at sikre, at så mange som muligt finder frem til de troværdige historier og informationer i avisen, i net-avisen og på vores sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi skal være der, hvor I er.

Det er en kompleks ting, men vi er der, og vi vil gøre vores yderste for at hjælpe den enkelte igennem krisen med vigtigt, vedkommende og gennemtjekket indhold. Hver dag. Det er nu, at det klassiske lokale medie i sandhed viser forskellen på virkeligheden og det væld af påstande, tal og historier et medie, som Facebook er fuld af. I kan regne med, at hvis historierne kommer fra os, så kan I stole på dem. For vi er der for dig, også når du har allermest brug for os.

DC

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Sport

Bagom Bolden: Formentlig ikke set bedre

Annonce