Annonce
Helsingør

Lidt af hvert i lokalradioen

Annonce

HELSINGØR:  Lokalnyt fra Radio Helsingør er tilbage efter sommerferien og spiller ud den første halve time med Thorbjørn Sjøgrens jazzede stunder.

Så har John Macko været på Louisiana, hvor direktør Poul Erik Tøjner og kurator Kirsten Degel fortæller om den meget roste udstilling "Fantastiske kvinder" - alias 34 surrealistiske malere.

John Macko har også været på Flynderupgård, hvor han taler med lederen af ”Publikumsoplevelser” ved alle museerne i Helsingør Kommune, Thomas Nielsen.

Forfatteren Inge Weingarte er ny medarbejder på Lokalnyt og lægger ud med et interview med Marianne Toxboe om hendes seneste bog, ”Forgudet”. Den handler om en 17-årige pige, der forelsker sig i en tysk officer tilbage i oktober 1943.

John Macko står også for udsendelsens to sidste programpunkter. Først en samtale med to unge kunstnere, Andreas Flensted-Jensen og Reg Dawney, der fredag klokken 16:30 præsenterer deres nyeste sang på KulturStationen i Humlebæk.

Sidste programpunkt er et besøg på Krybdyrinternatet i Kokkedal, hvor lederen Claus Thomsen fortæller levende om arbejdet med krybdyrene.

Radio Helsingør sender Lokalnyt hver fredag og lørdag klokken 13-15 på FM 92,8 og dab+ samt på radiohelsingor.dk, hvor man også finder udsendelsen som podcast. Programmet ligger på radioens facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

I coronaens skygge: Sport for de bedste

Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Debat

Debat: Corona-hjælp til kolonister

Annonce