Annonce
Helsingør

Lokalt rengøringsfirma vil donere håndsprit til ældreplejen

Eksakt Rengøring vil gerne donere desinfektion og engangshandsker til brug i ældreplejen. Foto: Lars Johannessen

- Det er vores pligt at hjælpe, siger Mohamed Kader, der ejer Eksakt Rengøring, som vil donere kasser med håndsprit og engangshandsker til kommunens ældrepleje.

Annonce

Helsingør: Der bliver brugt enorme mængder håndsprit på grund af corona-udbruddet, og særligt de personer, der arbejder med ældre borgere, har brug for de vigtige værnemidler, der beskytter mod smitte.

Derfor har et lokalt rengøringsfirma, Eksakt Rengøring, besluttet at donere 60-70 liter håndsprit til ældreplejen i Helsingør Kommune samt nogle kasser med engangshandsker.

Det fortæller ejer Mohamed Kader til Helsingør Dagblad.

- Da vi startede op i 2016, var der mange institutioner i kommunen, som hjalp os med at kickstarte vores virksomhed. Så nu er det vores pligt at hjælpe og give noget igen, siger Mohamed Kader.

Han vil derfor tage fat på kommunens hjemmepleje for at tilbyde donationerne.

- Vi får rigtig meget desinfektion hjem, og vi har også nogle kasser med engangshandsker. Så jeg tror, at vi kan donere 60-70 liter desinfektion og et par kasser med engangshandsker, siger Mohamed Kader.

Annonce

Corona-krise påvirker omsætning

Selv om det gennem længere tid har gået godt for Eksakt Rengøring, kan ejeren godt mærke corona-krisen på omsætningen.

- Jeg skal ikke lægge skjul på, at vi har haft en del aflysninger, blandt andet fra klinikker, kommunale institutioner og private hjem, siger Mohamed Kader.

Han fortæller dog, at virksomhedens revisor er ved at gennemgå regeringens hjælpepakker, så det lokale rengøringsselskab kan få økonomisk støtte, hvis det bliver nødvendigt.

- Så forhåbentlig kommer vi godt gennem denne her situation, siger Mohamed Kader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

FC Helsingør tabte til Superligahold

Debat

Debat: DBU udviser ikke loyalitet

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Annonce