Annonce
Helsingør

Har du bestilt en PCR-test? Lokalt testcenter flytter

Det nye lokale PCR-teststed i Helsingør er få dage før åbningen blevet flyttet for at skaffe mere plads, skriver Frederiksborg Amts Avis. Foto: Lars Wallin/Region Hovedstaden
Hvis du har bestilt tid til en PCR-test i Helsingør i de kommende dage, så er det en god idé at dobbelttjekke, hvor du skal hen.

HELSINGØR: Hvis du fået foretaget en PCR-test i Helsingør, så er det hidtil foregået ved perron 13 på Helsingør station. Men fra i morgen den 23. april er teststedet lukket. I stedet kan du blive testet på et af Region Hovedstadens tre nye testcentre, der er placeret forskellige steder i kommunen. Ét af dem har dog i sidste øjeblik ændret beliggenhed.

Tidligere på måneden meddelte kommunen, at det nye testcenter i Helsingør skulle åbne i Blomstersalen i Toldkammeret. Men teststedet vil fra lørdag i stedet være at finde i Hal 17 i Værftshallerne. Det siger direktør i Helsingør Kommune Stella Hansen.

- Regionen har fortalt os, at de ønsker mere plads. Det er vigtigt, at testcentret ligger et tilgængeligt sted, hvor folk nemt kan komme ind og ud. Vi har derfor skiftet fra Toldkammeret til Hal 17, da der er bedre plads der, siger hun til Frederiksborg Amts Avis.

Annonce


Regionen har fortalt os, at de ønsker mere plads. Det er vigtigt, at testcentret ligger et tilgængeligt sted, hvor folk nemt kan komme ind og ud. Vi har derfor skiftet fra Toldkammeret til Hal 17, da der er bedre plads der.

Direktør i Helsingør Kommune, Stella Hansen


De tider, som er bestilt til den gamle adresse, vil fortsat være gyldige, og der vil desuden blive hængt et skilt op ved det gamle PCR-testcenter der guider borgerne videre til det nye center, skriver avisen.

Fra i morgen fredag kan du - på forskellige ugedage - få foretaget en PCR-test på både Hellebækskolen i Ålsgårde, biblioteket i Espergærde og Værftshallerne i Helsingør. Derudover er det fortsat muligt at få foretaget lyntest ved næsepodning ved færgeterminalen i Helsingør og i Laden på Vapnagaard. Du kan se flere testmuligheder på Region Hovedstadens hjemmeside.

HER KAN DU BLIVE TESTET LOKALT

De tre nye lokale testcentre ligger i henholdsvis Ålsgårde, Helsingør og Espergærde og har følgende åbningstider:

Mandag: Kl. 08.00-13.30 – Værftshallerne, Hal 17, Ny Kronborgvej 2, Helsingør

Tirsdag: Kl. 15.30-21.00 – Hellebækskolen, Skåningevej 11, Ålsgårde

Onsdag: Kl. 08.00-13.30 – Værftshallerne, Hal 17, Ny Kronborgvej 2, Helsingør

Torsdag: Kl. 15.30-21.00 – Espergærde bibliotek, Kløvermarken 12, Espergærde

Fredag: Kl. 08.00-13.30 – Espergærde bibliotek, Kløvermarken 12, Espergærde

Lørdag: Kl. 15.30-21.00 – Værftshallerne, Hal 17, Ny Kronborgvej 2, Helsingør

Søndag: Kl. 08.00-13.30 – Værftshallerne, Hal 17, Ny Kronborgvej 2, Helsingør

OBS: Husk at bestille tid på coronaprover.dk, inden du møder op på teststedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Det ny Hestemøllestræde: Så kan regnen bare komme

Helsingør For abonnenter

Folk står i kø for at købe luksus-lejligheder med Kronborg-udsigt: Klar til byggeri på omstridt grund

Annonce