Annonce
Helsingør

Lukas løb ind i et barberblad

Et foto af den rift Lukas Richmann Truesen pådrog sig, da han strejfede et barberblad på en løbetur rundt om Kobberdammen. Privatfoto

19-årige Lukas Richmann Truesen pådrog sig et snit over øjet fra et løsthængende barberblad, der var bundet fast til en gren. Det skete i weekenden, da han løb en tur ved Kobberdammen i Hellebæk. Han fandt også flere andre barberblade. Politiet undersøger sagen.

Annonce

HELLEBÆK: 19-årige Lukas Richmann Truesen var lørdag eftermiddag ude for at løbe en tur ved Kobberdammen i skoven ved Hellebæk.

Her passerede han en af de små broer, hvor han løb ind i et barberblad, der var bundet fast på en gren, der hang ned over stien. Han fandt også andre barberblade.

- Lukas så det ikke i tide og fik desværre et lille snit i ansigtet lige over øjet. Han fandt og fjernede i øvrigt tre forskellige barberblade omkring samme sted, som var bundet fast til grenene, fortæller hans mor Sussie Richmann, som efterfølgende lagde et opslag ud på facebook med en advarsel til alle om at se sig godt for. En opfordring der i skrivende stund er blev delt over 1800 gange og har fået mange kommentarer fra chokerede og forargede borgere.

Annonce

En syg persons værk

Sussie Richmann fortæller, at sønnen trods forskrækkelsen har det fint. Moderen har efterfølgende anmeldt sagen til politiet.

Det bekræfter Nordsjællands Politi.

- Vi har flere betjente af sted lige nu, som leder efter DNA-spor og ser efter, om der er flere barberblade i området, oplyser vagtchef Rolf Hoffmann fra Nordsjællands Politi til Helsingør Dagblad søndag middag.

Vagtchefen betragter handlingen som en syg persons værk.

- Det må være en psykisk syg person, der står bag. Det er ikke noget, man ellers ville gøre, siger Rolf Hoffmann.

Han fortæller, at han som efterforsker tidligere har haft en sag, som han husker det, var den fra Hundested, hvor en ukendt gerningsmand havde sat barberblade fast for enden af en rutsjebane, så bladene skar ekstra dybt, hvis børnene havde fart på.

- Det lykkedes desværre aldrig at opklare sagen, fortæller Rolf Hoffmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: De forbandede gule

Annonce