Annonce
Helsingør

Lukkethed om Game Stop-lukning

Indtil videre er det "Business As Usual" for Game Stop, selv om kæden er ved at lukke i Danmark. Butikken i Helsingør er formentlig åben til den 30. juni. Foto: Lars Johannessen.

Alt tyder på at Game Stops butik i Helsingør lukker, men det er svært at få bekræftet af kæden.

Annonce

Helsingør: - Officelt ved vi ikke noget, fortæller Christina Nymand, der er direktør for Helsingør Bycenter.

Det er Game Stop-butikken i bycentret hun udtaler sig om.

I fredags, på Black Friday, kunne Ekstra Bladet fortælle, at kæden bag Game Stop vil lukke alle 34 danske butikker. Game Stop har blandt andet en butik i Helsingør Bycenter.

Ekstra Bladets nyhed er baseret på interne dokumenter, der blandt andet skulle vise, at afdelingen i Helsingør lukkes pr. 30. juni.

Helsingør Bycenter har dog intet fået at vide, og i det hele taget er det sparsomt med officielle oplysninger fra Game Stop.

- Hvis du vil have en kommentar, så må du ringe til hovedkontoret. Nummeret står på vores hjemmeside, lyder meldingen fra Game Stop Helsingør.

Annonce

Servicetelefon uden nr.

Game Stop.dks hjemmeside var mandag fyldt med Cyber Monday-tilbud samt en nedtælling til udløbet af Black Friday-tilbuddene.

Under fanen "hjælp" bliver man under "kontakt os" henvist til kundeservicetelefonen, der er åben fra klokken 8 til 16.

Desværre fremgår nummeret på servicetelefonen ikke af hjemmesiden. Man får dog det gode råd at tage kontakt til butikken, hvis man har spørgsmål til en bestemt butik.

Helsingør Dagblad har sendt en e-mail og har fået den besked (på engelsk), at henvendelsen er modtaget og nu behandles.

Det fremgår intet sted på hjemmesiden, at de danske butikker skal lukke.

Annonce

Forhandler om ansatte

Ekstra Bladets historie underbygges dog af HK Handel, der over for avisen bekræfter, at man samarbejder med Game Stop om en lukning af de danske butikker.

Ifølge Ekstra Bladet er det 187 danske medarbejdere, der skal fyres gradvist.

Det fremgår, at butikken i Helsingør skal lukke den 30. juni 2020.

Annonce

Forbrugerrådet advarer

Forbrugerrådet advarer i Ekstra Bladet Game Stop-kunder, der dels skal skynde sig at fortælle det, hvis der er problemer med produkter købt i Game Stop og råder til, at man hurtigt muligt bruger eventuelle gavekort.

Forbrugerrådet mener også, at forbrugerne bør overveje at handle andre steder, indtil firmaets ledelse melder klart ud, hvor afviklingen af butikkerne skal finde sted.

Game Stop beskriver sig selv som verdens største videospilsælger. Kæden er generelt blevet udfordret af en udvikling, hvor de nye spil næsten udelukkende streames via nettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Her vaskes den livsfarlige røg væk: - Vi skal have udryddet cancer hos brandfolk

Annonce