Annonce
Helsingør

Mød Dagbladets praktikant

Josephine prøver kræfter med journalistik på Dagbladet i denne uge. Foto: Lars Johannessen

Josephine på 15 år skal prøve kræfter med journalistik den næste uge.

Annonce

Portræt: Jeg hedder Josephine Reslow Fogt og er 15 år gammel.

Jeg er både født og døbt i Viborg, og boede i en lejlighed med mine forældre indtil jeg blev et år.

Mine forældre, Elisabeth og Nicolai, købte hus i Bjerringbro og renoverede det, mens min mor var gravid med min lillebror.

I dag bor jeg med mine forældre og min lillebror, Alexander. Alexander er aktiv og spiller meget håndbold. Mine forældre kan godt lide at cykle eller gå en lang tur. Vi er i den grad ´familiemennesker´. Vi spiller tit brætspil, ser film eller tager en tur i sommerhuset. Min farfar og far har et sommerhus på Djursland, som familien deles om.

Vi kan godt lide store rejser og ferier. I 2015 tog min familie og jeg til USA i otte uger og igen i 2018, hvor vi tog Canada med på ruten også.

Jeg går i niende klasse på Egeskovskolen i Bjerringbro. Niende klasse kan godt være lidt stressende og hårdt, især når man ikke har meget fritid. Min fritid kan godt være meget travl nogle gange.

Jeg træner håndbold tre gange om ugen i Bjerringbro FH, U15 piger, og spiller kamp hver weekend. Jeg begyndte til håndbold, da jeg lige var fyldt fire og er i gang med min 11. sæson. Min far var træner for os hele vejen indtil 2016, hvor han stoppede.

Annonce

Aktiv fritid

Jeg har trænet U4 i tre år, som er håndboldtræning til børn fra to til fire år. De sidste to år har jeg været træner for håndboldskolen i Bjerringbro og er nu også træner for Lykkeliga. Lykkeliga er håndboldtræning for seks-17 årige, som f.eks. er udviklingshæmmede eller handicappede.

Når jeg ikke spiller eller træner håndbold, arbejder jeg tirsdag og torsdag. Jeg arbejder som ´Office helper´ på Grundfos øst i Bjerringbro. Der er fem ungarbejdere på øst, som også går i niende klasse. Jeg snakker med dem alle sammen, så det er meget hyggeligt, at man kan få det til at fungere sammen på arbejde.

Jeg er generelt meget aktiv og elsker nye mennesker. Alexander og jeg laver rigtig meget sammen. Jeg hjælper ham tit med lektier, ofte matematik. Vi spiller meget bold, cykler, ser film, svømmer og laver mad sammen.

Jeg er ikke 100% sikker på mine planer efter niende klasse. Jeg er rigtig glad for matematik og tal og økonomi. Samtidig har jeg tænkt meget på en form for samfund, igen noget med mennesker. Engang i fremtiden vil jeg rigtig gerne ind på Journalisthøjskolen i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Miss Coffee er kommet på hjul

Annonce