Annonce
Helsingør

Mødrehjælpen er klar med Ønsketræet igen: Hent et hjerte og hjælp et barn med et gaveønske

Mødrehjælpen i Helsingør har fået en del gaveønsker fra børn fra økonomisk trængte familier. Ved siden af træet ses Brite From, som er en af de frivillige, der hjælper til i butikken i Stengade. Foto: Lars Johannessen.
Mødrehjælpen i Helsingør håber på, at mange vil hjælpe børn i vanskeligt stillede familier med at få deres julegaveønsker opfyldt.
Annonce

JUL: I Mødrehjælpens hyggelige børnebutik i Helsingør på Stengade 65, har lokalforeningens frivillige igen i år, sat et ønsketræ op. På træet hænger en masse julehjerter med lokale børns konkrete julegaveønsker.

- Formålet med ønsketræet er, at byens borgere henter et hjerte,  går ud i byens butikker og køber gaven. Gaven afleveres herefter i Mødrehjælpens butik, fortæller Charlotte Sørensen Strube, som er aktivitetsansvarlig i den lokale afdeling af Mødrehjælpen.

Julegaveønskerne er blevet indsamlet hos forskellige krisecentre, boligsociale konsulenter med flere, som har god kontakt til familier med udfordringer i hverdagen.

Annonce

Støt lokalt

Hjerterne kan hentes i Mødrehjælpens butik i Stengade, og gaverne skal senest afleveres i butikken torsdag den 17. december.

Charlotte Sørensen Strube fortæller, at på den måde kan borgerne i Helsingør være med til både at støtte familier i sårbare situationer og det lokale handelsliv.

- På den måde sikrer vi, at hjælpen når de børn, som har allermest brug for den i Helsingør. Mødrehjælpens butiksfrivillige er klar til at hjælpe med at finde det gaveønske, du allerhelst vil støtte, siger Charlotte Sørensen Strube.

Ønsketræet er et landsdækkende projekt, som Mødrehjælpen satser stort på. Ønsketræerne gør det hvert år muligt for Mødrehjælpens mange lokalforeninger at hjælpe tusinder af forældre med at give deres børn netop den gave, de ønsker sig så inderligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Snekkersten

Blev anholdt i Snekkersten: Dommer varetægtsfængsler drabsmistænkt med tilknytning til bandemiljøet

Debat

Klumme: Findes der ghettoer i Danmark?

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Debat

Debat: Refleksion over Strandgade

Annonce