Annonce
Helsingør

Magnus: ' Det er fedt at stå med huen og beviset'

Magnus Madsen har flere planer for sit sabbatår. Foto: Lars Johannessen.
20-årige Magnus Madsen fra Helsingør er netop blevet HHX-student. Han har valgt at tage en pause fra studierne. På sigt vil han gerne læse til lærer. - Man kan godt blive lidt skoletræt, fortæller han.
Annonce

HELSINGØR: Magnus Madsen er glad for sit eksamensbevis fra HHX-studiet på handelsgymnasiet Unord på Rasmus Knudsens Vej i Helsingør.

- Det er fedt at stå med huen og beviset. Jeg har været glad for mit studie. Grunden til jeg valgte HHX var for ikke at komme i nærheden af et sciencefag. Jeg hader det som pesten. Til gengæld har jeg altid interesseret mig for økonomi og samfundsfaglige emner, så på den måde passede studiet godt, fortæller han.

Annonce

Vil gerne arbejde med mennesker

Den 20-årige student vil gerne arbejde med mennesker. Og han ved også godt, hvad han gerne vil læse, når han skal i gang med studierne.

- Jeg har tænkt mig at søge ind på lærerseminariet til næste år. Jeg har selv haft en god tid i folkeskolen og kunne godt tænke mig at give det videre. Det der interesserer mig mest er børnenes udvikling. Det at være med til at hjælpe dem til at udvikle sig, synes jeg er enormt spændende. Jeg vil gerne arbejde med de større børn i udskolingen, fortæller Magnus Madsen.


Jeg vil gerne bruge det første halve år på at arbejde med mennesker. Og så håber jeg på, at jeg sammen med en kammerat kan komme på et planlagt ski-instruktørkursus to uger til efteråret

Magnus Madsen, student Unord.


Det med at arbejde med børn og unge også noget, han prøver kræfter med i sin fritid som hjælpetræner for Hamlet Rugby Klub.

Annonce

Vil gerne arbejde som skiinstruktør

Han har valgt at tage et sabbatår, fordi han har brug for en pause fra studierne.

- Man kan godt blive lidt skoletræt. Jeg vil gerne bruge det første halve år på at arbejde med mennesker. Og så håber jeg på, at jeg sammen med en kammerat kan komme på et planlagt ski-instruktørkursus to uger til efteråret. Med mindre corona spænder ben håber jeg på at komme til at arbejde som skiinstruktør til vinter. Jeg har stået på ski flere gange og elsker følelsen ned af pisten. Det er en form for frihed, fortæller Magnus Madsen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce