Annonce
Helsingør

Mand slog og sparkede kvinde bagved fitnesscenter

Det var på området her, det voldelige overfald fandt sted. (Foto: Lars Johannessen).

Der var tale om et meget voldsomt overfald, fortæller et vidne til episoden, der fandt sted på et udendørsareal ved Rønnebær Allé.

Annonce

Helsingør: Et aerobichold der var i gang med at træne i fitnesscenteret Sats på Rønnebær Allé blev fredag formiddag omkring klokken 10.15 tilkaldt af en kvindes høje skrig og råben om hjælp.

Flere på holdet gik ud af nødudgangen til udendørsarealet bagved træningscenteret. Her blev de mødt af synet af en mand, der var i gang med at gennemtæske en kvinde

- Det var meget voldsomt. Han både slog og sparkede hende i underliv og ansigt og holdt hende i håret. Det så også ud som om, han var ved at tvinge hende ned i bilens bagerum. Dem der observerede episoden var meget chokerede, fortæller et vidne til episoden, som ønsker at være anonym.

Annonce

Forsvandt i bil

Politiet blev tilkaldt, men da patruljevognen nåede frem, var både mand og kvinde forsvundet i den bil, der holdt parkeret på stedet.

-Manden hviskede noget i øret på kvinden, hvorefter kvinden fortalte, dem der var der, at der ikke var noget galt og satte sig ind i bilen og kørte af sted sammen med manden. Det virkede som om hun blev truet til ikke at bede om hjælp, fortæller vidnet.

Annonce

Optog video på stedet

Der er angiveligt tale om en mand og kvinde, begge i 30'erne. Manden var lidt ældre og parret havde en anden etnisk baggrund end dansk.

- Manden var en rockerlignende type, fortæller vidnet.

Ifølge vidnet blev der optaget en video af manden og kvinden, og nummerpladen på bilen blev også registret .

Nordsjællands Politi presse- og kommunikationskonsulent Henriette Døssing oplyser, at politiet har modtaget en anmeldelse på sagen.

-Jeg kan umiddelbart bekræfte, at vi har fået en anmeldelse, som skal undersøges nærmere, oplyser Henriette Døssing i en mail.

Det har lørdag formiddag ikke været muligt at indhente oplysninger om, hvorvidt politiet har været i kontakt med den pågældende mand og kvinde, og om der er rejst en sigtelse i sagen.

- Der er ikke registreret noget om episoden i døgnrapporten, oplyser Nordsjællands Politis vagtchef.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Sociale medier

Debat

Debat: Museumsorganisation

Annonce