Annonce
Helsingør

Massivt tilstede og tungt bevæbnet: Politiet tilbageholdte ti personer

Tidligere på ugen rykkede Nordsjællands Politi ligeledes talstærkt ud, da de anholdte en drabsmistænkt 41-årig mand i Snekkersten. Foto: Lars Johannessen.
På grund af, at bandemiljøet for tiden er anspændt, rykkede flere patruljer med det samme afsted, da de modtog anmeldelser om uroligheder.
Annonce

HELSINGØR: Sent lørdag aften rykkede et massivt politiopbud ud til Nordvej i Helsingør, efter flere bekymrede borgere havde gjort dem opmærksomme på uroligheder.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Helsingør Dagblad.


Det er lidt anspændt i bandemiljøet for tiden, så vi sendte flere patruljer afsted.

Flemming Hansen, vagtchef i Nordsjællands Politi


Annonce

Flugtforsøg

- Vi får anmeldelser om, at der er en del personer, som opholder sig ved Nordvej, og at det virker utrygskabende, siger vagtchef Flemming Hansen og fortsætter:

- Det er lidt anspændt i bandemiljøet for tiden, så vi sendte flere patruljer afsted.

Vagtchefen oplyser videre, at flere forsøgte at flygte fra stedet, da patruljerne ankom. Dog lykkedes det Nordsjællands Politi at samle ti personer.

Annonce

Tilbageholdelser

For at standse den utryghedsskabende adfærd valgte Nordsjællands Politi at tage alle ti personer med på politistationen.

Vagtchef Flemming Hansen forklarer at personerne, som blev tilbageholdt, igen er løsladt, samt at de endnu ikke ved, hvad grunden til urolighederne var. Ligeledes ved de heller ikke, om de utrygskabende personer havde relation til bandemiljøet.

Annonce

Bandemiljø

Kun få dage tidligere skabte bandemiljøet opmærksomhed i og omkring Helsingør, da en drabsmistænkt 41-årig mand med tilknytning til rocker- og bandemiljøet blev anholdt på Skotterup Strandvej i Snekkersten.

Her kunne Nordsjællands Politi oplyse, at den anholdte blev sigtet for drab og drabsforsøg i forbindelse med et skyderi den 2. januar i Hillerød, hvor en 38-årig mand blev dræbt og en anden såret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Taget på fersk gerning: Tre anholdt for tyveri mod varebiler

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce