Annonce
Alarm 112

Meget aktiv tricktyv stjal flere smartphones

Akrivfoto. Foto: Michael Bager
Annonce

NORDSJÆLLAND: I løbet af onsdag modtog Nordsjællands Politi fem næsten enslydende anmeldelser om tricktyverier fra forskellige skønhedssaloner, hvor en mand havde stjålet flere smartphones.

Den første anmeldelse modtog politiet 14.57 fra en 35-årig kvinde, som fortalte, at en mand kort forinden havde været inde i Enigma Hair i Humlebæk og fremvise en seddel med nogle spanske gloser på, imens han havde sagt ”maling, maling”.

Da han efterfølgende havde forladt stedet, opdagede anmelderen, at en smartphone, der havde ligget på et bord, nu var væk. Anden anmeldelse kom kl. 15.17 fra Nail Palace i Helsingør, og Nordsjællands Politi mener, at det er nærliggende at tro, at gerningsmanden er den samme som i ovenstående hændelse fra Humlebæk.


Manden fremviste en seddel med nogle spanske gloser på, imens han havde sagt ”maling, maling”.


Gerningstidspunktet var i dette tilfælde kl. 15.10.

Omkring halvanden time senere, kl. 16.36, kom den tredje anmeldelse fra Munja Wellness i Holte, hvor en mand netop havde været inde og stjæle en smartphone ved brug af samme trick.

Fjerde og sidste anmeldelse kom en time senere, kl. 17.35, hvor samme fremgangsmåde i Salon Tina-P på Søborg Hovedgade, hvor udbyttet var en smartphone, mens femte og sidste anmeldelse tikkede ind kl. 21.26 fra Hairstyle i Virum, hvor en mand havde været forbi. Også her manglede der en smartphone, efter hans besøg.

Annonce

Manden beskrives af vidnerne som:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce