Annonce
Navne

Michaels firma kåret som Årets Elite-håndværkere 2021

Michael Ludvig Kruse driver sit firma A-Z Isolering & Totalentreprise ApS på Industrivej 1 Helsingør. Firmaet tæller otte medarbejdere og er netop kåret som Årets Elite-Isolatør 2021. Rikke Aarup fra 3byggetilbud.dk var forbi Helsingør for at overrække prisen, der viste sig at være af "guld". Foto. Privat.

PRIS: Michael Kruse der driver A-Z Isolering & Totalentreprise ApS på Industrivej 15 i Helsingør kan glæde sig over, at firmaet for nylig er blevet kåret som Årets Elite-Isolatør 2021.

- En gang om året indstiller portalen 3byggetilbud.dk ialt 13 elitehåndværkere indenfor 14 fagkategorier. De er valgt mellem de 1600 firmaer, som er tilknyttet portalen, der for øvrigt er landets største. Vores firma stillede naturligvis op i kategorien isolering, fortæller en glad Michael Kruse.

- Vi har 11 års erfaring og lå i begyndelsen i lokaler i Kvistgård, men i 2017 udvidede vi og købte lokalerne her på Industrivej 15 i Helsingør, hvor vi nu er otte ansatte, der kører ud fra hver dag. En sælger, tre tømmere og tre mand i selve isoleringen, og så mig, siger han.

Annonce

Tilfredse kunder

Udvælgelsen sker blandt andet på baggrund af de tilbagemeldinger, som håndværkerfirmaet får fra bygherrer, der beder om tilbud på bygge- og renoveringsprojekter. Bygherrerne bedømmer håndværkere ud fra både firmaets responstid og tilfredshed med det udførte arbejde.

- Vi lægger vægt på de klassiske dyder i vores kundebetjening, siger 50- årige Michael Ludvig Kruse. - Man kan sige det på denne måde; vi opfører os ordentligt, vi tager telefonen når den ringer og vi svarer folk på det de spørger om, understreger han. - Og selvfølgelig leverer vi det aftalte til aftalt tid.

Annonce

Gode gratis råd varmer

Gode råd er altid gratis, for som Michael understreger koster det ikke noget at gøre andre klogere på det gode isoleringsvalg. For netop valget af isoleringsmateriale kan være lidt af en jungle selv at finde rundt i.

- Vi har oplevet stor vækst i antallet af isoleringsopgaver det seneste år grundet tilskud og fradrag, men det betyder langt fra at vi er gået på kompromis med vores service. Jeg plejer at sige, at vores medarbejdere er guld fordi de simpelthen er så dygtige til deres arbejde, men også til den personlige service ude hos kunderne, siger Michael Ludvig Kruse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce