Annonce
Nordsjælland

Morgenen efter kæmpefest i Hornbæk: 197 bilister havde orden i sagerne

Vi kender ikke bilisten, men ved at han havde orden i sagerne, for det havde alle som politiet stoppede lørdag morgen i Hornbæk. Foto: Niels Berg.
Lørdag morgen gennemførte Nordsjællands Politi en trafikrazzia i Hornbæks hovedgade. Resultatet var måske lidt overraskende.
Annonce

REN SAMVITTIGHED: Dem der festede til den lyse morgen i Hornbæk lod tilsyneladende bilen stå - i hvert fald i første omgang. Det kan måske konkluderes efter at Nordsjællands Politi overraskede hornbækkerne med en morgenrazzia, hvor alle biler i den del af Nordre Strandvej, der udgør hovedgaden i Hornbæk blev stoppet.

- Vi kontrollerede 197 køretøjer, men optog ingen rapporter. Der var ingen problemer med kørekort, med køretøjer, ingen alkoholovertrædelser eller andet, fortæller vagtchef Camilla Pregel fra Nordsjællands Politi.

Razziaen kom i kølvandet på en fredag nat, hvor Nordsjællands Politi havde særdeles travlt i Hornbæk. Blandt andet blev fem personer anholdt og måtte overnatte i detentionen, til de lørdag morgen igen kunne løslades, lige som to spiritusbilister blev fanget.

På den baggrund kunne man have frygtet at flere bilister kunne have været påvirket, men det var heldigvis ikke tilfældet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce