Annonce
Sport

New Zealand-drenge får 1+1 til at give 3

Eli Just har scoret et enkelt mål i sæsonen. Han får formentlig muligheden for at gøre det igen, når Thisted kommer på besøg lørdag eftermiddag. Foto: Claus Birch
Annonce

FODBOLD: Det har været mere eller mindre sporadisk, hvad det er blevet til med spilletid for Eli Just og Dalton Wilkins, siden de kom til FC Helsingør sidste år.

I onsdags startede de begge i kampen mod Brabrand, og det gik særdeles godt for de to venstrebenede spillere. Eli foran Dalton. Og til tider Dalton foran Eli.

De to knægte fra New Zealand kender hinanden ud og ind, og de ved også per instinkt, hvornår der skal hjælpes til hos den anden, og hvornår de har frie fødder til at sætte modstanderne af.

- Med de to ender det tit med, at en plus en giver tre. De kender hinanden virkeligt godt fra mange år sammen, og det kan vi få meget ud af. Det var i hvert fald godt i Brabrand, lyder det fra Morten Eskesen.

Eli Just havde erstattet Anders Holst, mens Dalton havde overtaget fra Hans Christian Bonnesen, og det gav mere liv med to venstrebenede i venstre side, for herved styrkes indlægsfasen.

- Det var en god kamp for os, fordi vi endelig kom i gang. Det havde vi ventet på, og nu skulle det være, hvis vi skulle holde afstanden. Det gjorde vi heldigvis, og nu skal vi bare fortsætte den stil, så skal det hele nok gå, siger Eli Just, der har scoret et enkelt mål i sæsonen, da han tilbage i runde 2 headede FCH på 1-1 mod FA 2000.

Om der kommer mål mod Thisted, vil han ikke love.

- Det håber jeg da, men det kan jeg jo ikke sige. Jeg er faktisk også lige glad, så længe jeg spiller en god kamp og allervigtigst, at vi vinder, sider den vævre dribler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Taktikken, der forhindrede katastrofe: - Vi skulle for alt i verden forhindre, at branden spredte sig til andre gamle huse

Annonce