Annonce
Sport

Nordsjælland Håndbold buldrer videre

Mathias Møller blev topscorer med seks mål mod Vendsyssel. Arkivfoto: Jan F. Stephan
Helt som ventet kunne bundholdet Vendsyssel ikke stoppe Nordsjælland Håndbold. Med sejren på 33-24 har nedrykkerne nu vundet otte kampe i træk.
Annonce

HÅNDBOLD: Lørdag aften blev det Vendsyssels tur til en tur i Simon Dahls Nordsjælland-maskineri.

Nordjyderne fulgte med i fem minutter og kom foran 4-3 i Royal stage, Hillerød, inden Nordsjælland Håndbolds damptromle kørte hen over gæsterne. Fire mål i træk fra det ottende til det 12. minut satte stort set tingene på plads. Gæsterne kæmpede for at holde stand og holdt sig inde for et par måls afstand indtil tre minutter før pausen, hvor Mathias Møller, Jeppe Cieslak og Matias Campbell satte trumf på. 18-16 ved pausen og game over.

Annonce

Ingen spænding

I anden halvleg var der ikke skyggen af spænding om pointfordelingen, og Nordsjælland Håndbold cruisede sejren hjem med yderligere 15 scoringer. Det endte med en stensikker sejr på ni mål, og NH er dermed igen tre point foran Skive i tabellen.

Næste opgave for Nordsjælland Håndbold venter på torsdag, hvor der skal spilles i Odense. Det er den kamp, som blev aflyst i januar, fordi målmand Frederik Andersson fik melding om corona-smitte på vej til kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Anmeldelse af 'Sommerdahl': Hyggeligt med nye mord i guddommeligt smukke omgivelser

Helsingør

Se video: Statsministeren svarer på dagbladets spørgsmål om hårdtramte caféer

Annonce