Annonce
Helsingør

Nordsjælland Håndbold er videre i pokalen

Nordsjælland gik sikkert videre i pokalturneringen. (Arkivfoto: Torben Sørensen)
Annonce

Ajax - Nordsjælland 21-29

Håndbold: Det var overbevisende, da Nordsjælland Håndbold torsdag aften spillede sig videre i pokalturneringen med en sejr over 1. divisionsholdet Ajax København.

Der var ikke den store spænding om resultatet, hvor der allerede ved pausen var et afgørende forspring til gæsterne.

- Det var en rigtig fin afslutning for mig, og jeg har en god fornemmelse i forhold til at give projektet Nordsjælland Håndbold videre. Vi er i ligaen, og vi er et skridt videre i pokalturneringen, så det er fint, sagde Ian Marko Fog efter sin sidste opgave som cheftræner for Nordsjælland Håndbold, inden tøjlerne overdrages til assistenten Simon Dahl.

- Der var forskel på de to hold, når vi strammede grebet, og i de perioder, kom vi et godt stykke foran. Der var også perioder, hvor det var mindre godt, men sådan er det. Alle skulle have spilletid, og det fik de, sagde Fog.

Han havde for første gang i mange måneder Johan Meklenborg med på banen. Topscoreren var også på farveltogt til København, da han nu skifter til Team Tvis Holstebro. Det betød dog ingenting på motivationen.

- Man må sige, at vores spillere var klar. Mike Jensen står en flot kamp, og Johan kommer ind og scorer en masse mål, selvom han ikke har spillet i flere måneder. Det viste meget godt, at ham kunne vi godt have brugt, da vi lå på vippen til at komme med i slutspillet. Han er god! roste Ian Marko Fog.

Nu er der ikke flere opgaver for NH-spillerne på denne side af sommerferien. De træner videre indtil midten af juni.

anma

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holdet

Ugens medlem af Holdet: Ole Traulsen

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce