Annonce
Sport

Nordsjælland Håndbold forlænger med målmand

Frederik Andersson har forlænget sin aftale i Nordsjælland Håndbold. Foto: Jan F. Stephan
Frederik Andersson fik onsdag Nordsjælland Håndbolds spillerbus til at vende om fra en kamp i Odense på grund af en coronasmitte. Torsdag blev hans kontraktforlængelse officiel.
Annonce

HÅNDBOLD: En positiv coronasmitte kunne ikke slå Nordsjælland Håndbold og Frederik Anderssons forhold i stykker. Dagen efter, at målmandens positive coronatest fik spoleret en 1. divisionskamp i Odense, fik han forlænget sin kontrakt med klubben for de kommende to sæsoner.

- Ja, det er et pudsigt sammenfald. Jeg skal bare af med den smitte i en fart, og så kan de få lov at kigge på mig i de næste to år, siger Frederik Andersson.

Til sommer bliver Nordsjælland Håndbolds stærke målmandspar splittet op, når Marcus Holmén skifter væk. Til gengæld har 1. divisionsklubben altså sikret sig en længere aftale med duoens anden del.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Nordsjælland Håndbold er det rigtige sted for mig at være, som det har været, siden jeg kom. Klubben er kommet ind under huden på mig både med holdet, trænerne, tilhængerne og sponsorerne. Her er hele pakken, og det har jeg ikke prøvet andre steder i min karriere, siger målmanden.

Den 27-årige målmand mener, at forventningerne, han havde til klubben, da han kom til i 2019, er blevet indfriet.

- Til fulde og mere til, konstaterer Frederik Andersson.

- Vi har en virkelig dygtig træner i Simon Dahl. Jeg havde hørt godt om ham i forvejen, og det er kun blevet bekræftet. Han er enormt god til at få os spillere videre hele tiden, og det er inspirerende at arbejde under, så det glæder jeg mig til at fortsætte med, fortsætter han.

Annonce

Giver tryghed

Cheftræner Simon Dahl har oftest foretrukket Frederik Andersson i målet i denne sæson, og cheftræneren er meget tilfreds med, at førstemålmanden er på plads for de næste par sæsoner.


Jeg er ikke i tvivl om, at Nordsjælland Håndbold er det rigtige sted for mig at være.

Frederik Andersson, NH-målmand


- Frederik har gennem hele sin tid i Nordsjælland lagt små lag til sit spil. Der er kommet flere »sikre« redninger, som giver os en god tryghed defensivt og en god ballast til at løbe kontra. Han har efterhånden en del erfaring, som han gladeligt deler ud af, så vi i fællesskab kan løfte vores samlede niveau, udtaler Simon Dahl i en meddelelse fra klubben.

Frederik Andersson kom til NH fra TMS Ringsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

TV-serie fik Linisha til at flytte til Helsingør: - Det er verdens bedste beslutning

Annonce