Annonce
Helsingør

Nordsjælland Håndbold skal igen på fynsk sejrstogt

Nordsjælland Håndbold møder lørdag SUS Nyborg. Foto: Torben Sørensen
Nedrykkerne fra Nordsjælland Håndbold er kæmpe favoritter i 1. divisionskampen mod oprykkerne fra SUS Nyborg.
Annonce

HÅNDBOLD:I de seks første runder af 1. division har Nordsjælland Håndbold fejet al modstanden af halgulvet og vundet rub og stub. Både Odense og Otterup har fået ørerne i NH-maskinen og lørdag er det endnu et fynsk hold, der skal op mod rækkens førerhold.

SUS Nyborg tager imod.

- Det er en opgave som vi skal løse og have topoint med fra, men vi har stor respekt for opgaven,som vi har hver eneste gang vi går på banen. 1. division er ikke en række, hvor man bare vinder på per automatik. Vi har allerede oplevet flere gange, at vi skal arbejde hårdt for pointene, siger NH's cheftræner, Simon Dahl.

Annonce

Har ikke vundet noget

Hans mandskab fører med to point ned til Skive og HØJ, og der skal mange point på kontoen endnu, før der kan snakkes om oprykning.

- Der er endnu ikke noget hold, der har formået at vinde en hel turnering på seks runder, og det har vi heller ikke. Vi har fået en fin start, men vi kan slet ikke slappe af endnu. Hver eneste uge skal vi præstere, og det kræver fokus på alle opgaver, siger Simon Dahl.

Kvalitetsmæssigt er der forskel på SUS Nyborg og de hold, som NH formodes at skulle slås med i toppen af rækken og de hold, som holdet sidste år stod over for i ligaen. Men forberedelserne er ikke så forskellige.

- Vi skal arbejde seriøst til alle træninger, hvis vi vil holde vores målsætning om at komme tilbage i ligaen og udvikle vores spillere til højere niveau. Det er uanset om det er Nyborg, Skjern eller Skive, vi skal møde, forklarer Simon Dahl.


Kan vi gøre det til en fysisk betonet kamp, kører vi dem trætte. Vi skal undgå en alt for livlig kamp med stor angrebsfrekvens og mange omstillinger.

Simon Dahl, NH-træner


- I den seneste træningsuge har vi haft fokus på 5-1-forsvar, som vi skal have styr på i forhold til at forsvare os mod 7 mod 6-spil, og i tirsdags var der også nogle rettelser til vores 6-0-forsvar, så der har været stort fokus på forsvaret i denne uge, fortsætter Simon Dahl.

Annonce

Skal spille på fysik

Han håber, at NH-spillerne vil gå på banen i Nyborg og spille med musklerne.

- Kan vi gøre det til en fysisk betonet kamp, kører vi dem trætte. Vi skal undgå en alt for livlig kamp med stor angrebsfrekvens og mange omstillinger. Får vi kampen på vores præmisser er jeg ret sikker på, at vi vinder, siger Simon Dahl.

SUS Nyborg og Nordsjælland Håndbold spilles lørdag eftermiddag klokken 15.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce