Annonce
Sport

Nordsjælland-sangen er den samme: Kun sejren tæller

Tobias Jørgensen og Nordsjælland Håndbold skal lørdag aften i kamp for den ottende sejr på stribe. Foto: Torben Sørensen
Annonce

HÅNDBOLD: Bundholdet Vendsyssel kan blive det ottende offer for Nordsjælland Håndbolds sejrsrække.

Nedrykkerne fører den næstbedste række med en lille margin til Skive, og derfor er der ikke plads til fejltrin.

- Det er endnu en kamp, som vi skal ud og vinde. Det bør vi også, fordi vi har flere strenge at spille på og en bredere trup end Vendsyssel. Men vi skal under ingen omstændigheder blive magelige i sejrene, siger cheftræner Simon Dahl.

- Vi har kun et mål, og det er er at måle os med de bedste i Danmark, og skal det lykkes, så skal vi fortsætte med at vinde hver uge. Og på den vej skal vi udvikle os og blive bedre til vores forhåbentlige oprykning, fortsætter han.

Annonce

God pause

Nordsjælland Håndbold har haft to ugers kamppause, og den er bekommet truppen vel. Der er blevet filet og pudset på formen, og nu står håndbold-drengene skarpt, mener træneren.

- Det har været en god pause for os. Vi havde et efterslæb fra vores corona-pause, og det har vi indhentet. der har også været tid til at udvikle på detaljer, så det bliver sjovt at komme i kamp mod Vendsyssel, siger Simon Dahl.

Vendsyssel ligger tredjesidst i 1. division og er derfor i akut nedrykningsfare, mens NH kun har sat tre point til i hele sæsonen.

- Så dårlige er Vendsyssel ikke. De har jo blandt andet taget tre af fire point mod TSØ, som ligger med i toppen, så det er ikke helt skidt. Det ændrer selvfølgelig ikke på, at vi skal ud og vinde, og det skal vi gøre med fysisk overlegenhed. Vi skal sætte fart på og køre dem trætte - så vinder vi, konstaterer Simon Dahl.

Nordsjælland Håndbold og Vendsyssel mødes klokken 17.40 i Hillerød.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Sikke en fest: - Vi er så glade

Helsingør

Anmeldelse af 'Sommerdahl': Hyggeligt med nye mord i guddommeligt smukke omgivelser

Helsingør

Se video: Statsministeren svarer på dagbladets spørgsmål om hårdtramte caféer

Annonce