Annonce
Helsingør

Nordsjælland smed sejr til sidst

Nordsjælland Håndbold tabte med et mål til Skanderborg.

Nordsjælland Håndbold havde godt fat i Skanderborg hjemme i Hillerød, men 10 dårlige minutter til sidst sendte de to point til Jylland.

Annonce

NH - Skanderborg 29-30 (14-14)

Håndbold, liga: Det vil tilsyneladende bare ikke lykkes for Nordsjælland Håndbold at få point i Håndboldligaen.

Lørdag eftermiddag blev det til et smalt nederlag til Skanderborg i royal Stage efter en anden halvleg, hvor NH førte det meste af tiden, men Simon Dahls tropper faldt igen ud af kampen i små 10 minutter, og det blev straffet af Skanderborg, der gik fra at være bagud 24-27 med 10 minutter tilbage til at vinde 30-29.

Dermed er der kun 10 kampe til at lukke det store hul, der efterhånden er skabt op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Annonce

Mange fejl

Det var en kamp præget af mange tekniske fejl fra begge mandskaber. Jesper Dahl var første synder, da han efter 34 sekunder umotiveret smed bold væk. Han var ikke den eneste, der gjorde det i de efterfølgende 59 minutter og 26 sekunder.

Heldigvis for bundholdet var de østjyske gæster ikke meget skarpere. Nordsjælland har trænet "i smug" på offensivt forsvar, og det fungerede fornuftigt, når Skanderborg etablerede sig i angrebet, og så havde Marcus Holmén en fin dag i målet.

Derfor kunne Nordsjælland Håndbold også følge med Skanderborg.

Bagspilleren Kasper Kisum har været blandt de absolut bedste spillere for Nordsjælland Håndbold, og han førte også an denne lørdag eftermiddag i Hillerød. Med syv mål i de første 30 minutter leverede han halvdelen af hjemmeholdets mål, og med hans mål i sidste sekund sikrede han uafgjort i pausen.

Der var fart på fra begyndelsen af anden halvleg, og det lykkedes med solidt forsvarsspil og gode velspillede angreb at komme foran med tre mål efter syv minutters spil - 19-16.

Det forspring holdt nordsjællænderne fat i frem til 10 minutter før tid, hvor det altså igen, igen gik i stå for Nordsjælland. Den sidste sjettedel af kampen vandt gæsterne med 6-2, og det var akkurat nok til at tage sejren.

En kæmpe nedtur for Nordsjælland Håndbold, der nu efterhånden har tabt kampe på alle mulige og umulige måder i denne sæson, hvor det kun er blevet til to point i 16 kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Sport

Bagom Bolden: Formentlig ikke set bedre

Annonce