Annonce
Helsingør

Nordvestlys: Pias billede fik smilene frem

Pia Mølbæk fra SPUC leverede vinderbilledet i konkurrencen "Nordvestlys" på grund af sit hjertevarme budskab.
Først var der 68, så var der ti og til sidst fandt vi vinderen af Nordvests fotokonkurrence

LYSFEST: Der var et ganske særligt skær over Helsingørs Nordvestkvarter i slutningen af februar måned. Et samarbejde mellem  lyskunstneren Jakob Kvist fra det lokale uddannelsesmiljø omkring Catch og det kommende kulturhus i Nordvest, gik sammen om at oplyse bydelen på en ny måde, nemlig ved at sætte neonlys i vinduerne.

Lysfesten sluttede den 28. februar, men er nu veldokumenteret. Som en afslutning arrangerede Kulturhuset Nordvest nemlig en fotokonkurrence, om hvem der bedst eller sjovest fangede det særlige nordvestlys.

68 fotos blev afleveret. Jakob Kvist udvalgte 10, og så fik Helsingør Dagblad den svære opgave at vælge det bedste blandt dem.

Det blev en hård opgave, og der var mange gode bud, så vi undskylder på forhold til dem, der ikke vandt. Vores valg faldt på et billede, der udstrålede hjertevarme, nemlig Pia Mølbæks billede. I denne artikel kan du se yderlige fire af de bedste fotos.

Alle billederne bliver en del af  Billerne vil efterfølgende blive en del af en udstilling i det kommende Kulturhus i Nordvest om projektet ”Nordvestlys”

På Gang i Nordvests Facebookside kan man i øvrigt se alle billederne.

Matthias Kure leger dygtigt med lys og skygger.
Et klassisk stemningsfyldt billede fra Lisa Fiori.
Fodspor i sneen og et sjovt lys i stuerne fra Bettina Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Sport

Alle engelske klubber trækker sig fra udskældt Super League: - Vi begik en fejl, og det undskylder vi for

Annonce