Annonce
Nordsjælland

Nu kan du få ordnet garnet på benzinstationen

Tine Bottelet gælder sig til at sælge garn og strikkevarer fra Shell-kiosken ved tankstationen her på Ndr. Strandvej i Hornbæk. Foto: Lars Johannessen.
Den 1. november rykker garnforretningen iKnit ind i Shells benzinstationskiosk i Hornbæk. Indehaveren har også tænkt lokalsamfundssind ind i konceptet.
Annonce

Hornbæk: Det er fem år siden Tine Bottelet åbnede sin strikkegarnsforretning iKnit på Ndr. Strandvej 315A i Hornbæk. Men snart flytter hun alle strikkeopskrifterne, garnnøglerne og hækle- og strikkepindene hen på benzinstationen mod vest, nærmere betegnet til Shell-tanken på Ndr. Strandvej 359. Sammen med sit lille pakkeposthus, som altid har været en del af konceptet.

- Jeg kunne godt bruge lidt mere plads, hvis jeg skal fortsætte med at drive pakkeindlevering og -afhentning for GLS og PostNord i butikken,  siger Tine Bottelet.

Shell-tankens benzinstandere vil fortsat pumpe brændstof op til tørstige køretøjer, men benzinselskabet har valgt at nedlægge den betjente tankstationskiosk, efter at den mangeårige butiksbestyrer, som tidligere omtalt i Helsingør Dagblad, har valgt at stoppe.

Annonce

Flere og flere pakker

Kiosken holder dog åbent i nogle uger endnu, men fra den 1. november overtager strikkegarnsforhandleren så lokalerne, og det er der flere fordele ved.

Antallet af pakker stiger hele tiden, så hvis Bottelet skulle blive på den nuværende adresse, ville hun få mindre og mindre plads til garnvarerne. Enten måtte hun droppe post- og pakkeservicen, eller finde nogle større lokaler, hvor begge forretninger kunne føres videre. Da lokalet på tankstationen blev ledigt slog hun til.


- Men der er ikke rigtig andre aktører her Hornbæk, der vil tage posthustjansen. Jeg synes det er en social forpligtelse for det lille samfund, at vi har et posthus, hvor man kan hente og sende pakker, købe et frimærke og sende et postkort,

Tine Bottelet


- Parkeringsmulighederne er bedre, jeg får lagerkapacitet og mere plads til pakkerne, som bliver flere og flere, siger Bottelet.

Det er ikke muligt at leve af at drive pakkeposthus alene.

Annonce

Social forpligtelse

- Men der er ikke rigtig andre aktører her Hornbæk, der vil tage posthustjansen. Jeg synes bare det er en social forpligtelse for det lille samfund, at vi har et posthus, hvor man kan hente og sende pakker, købe et frimærke og sende et postkort, siger Tine Bottelet.

Foruden salg af garn- og strikkevarer driver Bottelet også en strikkecafé i butikken og hvem ved, måske bliver det muligt ikke blot at fylde bilens tank op, men også at kigge nærmere på en strikkeopskrift samtidig med, at man selv fylder op med en kold sodavand eller en kop kaffe i garnforretningen på benzinstationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Klumme: Er Gud fra Færøerne?

Annonce