Annonce
Øresund

Nu sejler Sundbusserne igen: - Vi forventer, at man inden længe åbner for Skåne

Nu begynder Sundbusserne igen at sejle mellem Helsingør og Helsingborg.
- Vi anbefaler stadig, at man retter sig efter myndighedernes henvisninger, men vi stiller os til rådighed for dem, der skal på tværs af sundet, siger rederidirektør Hans Froholdt.
Annonce

HELSINGØR: Rederiet Sundbusserne, der sejler på ruten Helsingør-Helsingborg, har besluttet at starte sejladsen med en sundbus, Pernille, fra torsdag.

- Vi begynder at sejle fra torsdag. Det ligger ikke i vores DNA at ligge stille og vente. Vi har en forventning om, at man inden længe vil åbne for indrejse fra Skåne. Skånes antal af smittede pr 100.000 borgere falder til stadighed. Vi ønsker at være klar, til åbningen sker, fortæller Hans Froholdt, direktør på Sundbusserne.


Skånes antal af smittede pr 100.000 borgere falder til stadighed. Vi ønsker at være klar, til åbningen sker

Hans Froholdt, direktør Sundbusserne.


Hans Froholdt påpeger i øvrigt, at Forsea har sejlet med passagerer under hele corona-krisen.

De danske myndigheder anbefaler stadig, at danskerne ikke tager til Sverige og at svenskerne skal have et anerkendelsesværdigt formål, som for eksempel arbejde, eller en negativ corona-test i hånden, når de kommer til Danmark.

- Vi anbefaler stadig, at man retter sig efter myndighedernes henvisninger, men vi stiller os til rådighed for dem, der skal på tværs af sundet, lyder det fra Hans Froholdt.

Samtidig har Sundbusserne besluttet at relancere de kendte og meget populære aftenture på sundet med udgangspunkt fra Helsingborg. Det vil ske fra den 16. juli.

Herefter vil der være aftenture torsdage og søndage resten af sommeren.

Sundbusserne har desuden oplevet en stor interesse for at sejle passagerer fra København til Hven. Passagerne har været inde og booke plads på flere forskellige afgange. Sundbusserne har valgt at gennemføre sejladserne med Sundbussen Jeppe.

Annonce

Hven-København-rute

- Vi kan registrere, at mange allerede har booket billetter fra København til Hven. Ud om morgenen og hjem om aftenen. Vi må gå ud fra, at de har vurderet, at der er luft og plads nok på Hven, når de aktivt har været inde og købe billetter på vores hjemmeside, siger Hans Froholdt.


Vi har haft tid til at evaluere, trimme og produktudvikle vores populære aktiviteter. Nu ønsker vi bare at få dem ud at leve, si

Hans Froholdt, direktør Sundbusserne.


Planen for, hvordan Sundbusserne vil genoptage sejladserne til deres destinationer med fuld kraft, når corona-muren gennem Øresund fjernes, er i fuld gang.

Fartplaner trimmes og justeres, så Sundbusserne kan holde mange aktiviteter i gang.

De populære aftenture og forskellig underholdning skal gå hånd i hånd med den rutefart fra centrum til centrum i Helsingør og Helsingborg og sommerturene til Hven, der er Sundbussernes fundament.

- Vi har haft tid til at evaluere, trimme og produktudvikle vores populære aktiviteter. Nu ønsker vi bare at få dem ud at leve, siger Hans Froholdt.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce