Annonce
Helsingør

Nu skal du vælge: Hvem er bedst til service

Der er masser af god service i Helsingør, men hvor er den allerbedste. Hjælp os med at finde svaret. Foto: Lars Johannessen.
Vi har fået mange nomineringer til konkurrencen "Byens bedste service". Her er finalekandidaterne, og læserne afgør, hvem der skal vinde.

SERVICE: Lad os starte med en ren tilståelse: Vi er meget uretfærdige nu. Vi kunne nemlig godt have lavet en meget længere liste over kandidater til prisen "Byens bedste service".

I kampagnen, hvor vi beder jer om at komme med jeres bud på den person i en butik, der giver byens bedste service, har vi nemlig fået rigtig mange anbefalinger. Serviceniveauet er tydeligvis højt, og mange påpeger, at den gode service, den finder man rigtig mange steder i byen.

Men vi skal jo have fundet en vinder, så her er finalefeltet, der består af 13 kandidater. Netop fordi der har været mange emner, lader vi dog muligheden stå åben for, at man kan stemme på en kandidat, der ikke står på listen.

Annonce

Herunder kan du se, hvordan du afgiver din stemme. Afstemningen slutter mandag klokken 12.

Nyt Liv
Tina Jensen, Slagter Jensen er en af kandidaterne til "Byens bedste service"  i Helsingør Foto: Lars Johannessen.
Jette Stub fra Kagefryd er nomineret til "Byens bedste service". Foto: Lars Johannessen.
Kenneth Lyby fra Euronics er en af kandiaterne til "Byens bedste service". Foto: Lars Johannessen.
Måske er det hos Kvickly i Stjernegade, at man finder medarbejderen, der yder "Byens bedste service". Foto: Lars Johannessen.

Sådan stemmer du: Tretten bud og en joker

Her er de fjorten kandidater til prisen "Byens bedste service".

 1. Mette Nørgaard, Matas
 2. Tina Jensen, Slagter Jensen
 3. Berit Greisholm, Greisholm Ure og Smykker
 4. Emil Hjorth
 5. Agnete Jensen
 6. Kenneth Lyby, El-Salg
 7. Niklas Fog
 8. Mette Rasmussen, Femail
 9. Pia Koch, Silverline
 10. Alice Florisson, A. Florisson
 11. Lykke Uhlmann, Party Butikken
 12. Helle Lauritsen, Coco´s
 13. Jette Stub, Kagefryd
 14. Din egen kandidat (husk at skrive navnet)
 • Sådan gør du. Send en mail til nytlivibyen@hdnet.dk. Skriv blot for eksempel 14. Peter Petersen. Konkurrencen slutter mandag klokken 12.00.


Mette Nørgaard, Matas: Hun er altid i godt humør, meget faglig dygtig, kvik i svaret - man er simpelthen altid i godt humør, når man har handlet.

Lotte Schmidt Hansen

Tina Jensen fra Slagter Jensen: Hun giver altid en fantastisk service i butikken, og skaffer specielle ting hjem til mig, når jeg spørger om det. Desuden er hun altid i dejligt humør, hvilket smitter af på mig som kunde i butikken.

Per Johansen

Helle Lauritsen fra Coco´s: Hendes hyggelige butik oser af charme og er altid et besøg værd. Helle møder altid kunder med et stor smil og du får ubetinget en suveræn service.

Bente Torbensen

Emil Hjorth i Telenor, Bymidten i Helsingør: Han giver den bedste service, når man ønsker hjælp til sin telefon og computer. Han er smilende og altid imødekommende, så man har lyst til at besøge butikken igen.

Bodil Enggaard

Agnethe Jensen, Kvickly, Stjernegade i Helsingør: Hun yder rigtig god service overfor kunderne. Når hun sidder i kassen, og skal ekspedere sin stamkunder, kan hun huske deres nummer så hun kan indtaste deres medlemsnummer. Agnethe fortjener den anerkendelse, som denne pris kunne give. Hun er sød, og beskeden.

Amanada Clemmensen

Kenneth Lyby, Euronics: Kenneth er ikke karrig med sin tid, når man er i tvivl om, hvad man skal gå efter. Han giver råd, man føler sig tryg ved, og hjælper gerne med at lede på nettet efter lige det, der passer. Og det er altså hyggeligt at se den unge chef og hans senior-sælger bakse køleskabe rundt i gågaderne på sækkevogn.

Pernille Hermann

Niklas Fog, Sweet Image i Stjernegade.Fordi han er passioneret, han har viden om sine produkter. Det giver os der bor i provinsen en følelse af at møde noget aldeles særligt og inspirerende blot i en lille vinbutik i Helsingør.

Annette Stier Skovshoved

Mette Rasmussen, Femail: Hun er en solstråle, man får næsten lyst til bare lige at smutte ind i butikken og se hende , hvis man har en dårlig dag! Samtidig er hun faglig dygtig, god til at finde det rigtige tøj til enhver anledning. hun er også ærlig og siger sig mening, hvis tøjet ikke sidder pænt eller farven er forkert.

Ruth Lind

Alice Florisson, A. Florrisson, Bjergegade: Sådan! Det kalder jeg en god ekspeditrice, som ser kunden som en helhed og straks fornemmer, hvad der vil klæde ham! En rigtig god oplevelse.

Anne Jacobsen og Maianne Bendixen Holm

Berit Greisholm, Greisholm Ure og Smykker: Hun leverer en fantastisk service, uanset hvor lille eller stort beløb man køber for. Og så er hun altid så taknemlig for at man vælger netop hendes butik at handle i.

Trine Karlsen

Pia Koch, Silverline Guld og Sølv, Stengade: Frem for alt en fantastisk fin og empatisk service. Hun har altid et godt forslag til den rigtige pris. Der går ikke mange minutter, før jeg har fundet gaven, som også altid bringer glædelig overraskelse og lykke.

Flemming Vestergaard

Jeg nominerer hermed Lykke Uhlmann fra Partybutikken for altid at yde vanvittig god service, og have et højt humør, som smitter af til os kunder resten af dagen.

Lars Fendt-Hansen

Jette Stub, Kagefryd: Man føler sig altid meget velkommen i butikken, uanset om man vil sidde og nyde sin kaffe og kage eller om man vil tage den med. Selvom der er travlt, skal man ikke vente for længe på, sin bestilling. Man føler sig velkommen, når man træder ind i butikken, bliver mødt af smil og venlighed.

Lone Ryttersgaard
Annonce
Helsingør

Tag kandidattesten her

Helsingør For abonnenter

Fremmed kvinde fødte tre børn i Amandas hus: Nu skaber hun nyt liv i den gamle fødeklinik

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Radikale spidser: - Det er svært at se forskel på Kiær og Christoffersen

Helsingør For abonnenter

Svindlere prøver næsten dagligt at stjæle fra 85-årige Gert: - Det er noget forbandet svineri

Helsingør

Det endte godt: Farvel til Strien og ud til Laden

Hornbæk

Gasudslip i lokalt supermarked: Medarbejder kørt til tjek på sygehus

Debat

Debat: Pilen peger mod byens to store partier - ikke mod Donatzsky

Erhverv For abonnenter

Allan giver sit livsværk videre: - Det bliver ligesom at få min anden ungdom

Kultur

Karen-Lise Mynster: Man skal leve hver dag, som var det den sidste - men så ville jeg jo ikke sidde her

Helsingør

Ser du en valgplakat hænge her, må du anmelde det: Her er oversigten over ulovlige valgplakater

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Sport

FC Helsingør måtte nøjes med et point mod bundhold efter rædselsstart

Hornbæk For abonnenter

En havneudvidelse har skabt splid i Hornbæk: Nu er en løsning på vej

Debat

Debat: Jeg kritiserer ikke alle offentlige ansatte

Annonce