Annonce
Erhverv

Nyåbnet Helsingør-forretning i PostNord-samarbejde: Kan skabe over 1000 potentielle kunder om ugen

Iværksætter Niels Klit Hansen driver fem Floh-butikker. Fire i Jylland - én i Helsingør. Ved siden af det at være loppesupermarked agerer de alle udleveringssted for blandt andre PostNord. Foto: André Thorup
PostNord åbner et nyt udleveringssted i Helsingør. Det sker i det nyåbnede loppesupermarked Floh. Indehaver Niels Klit Hansen håber på, at aftalen vil skabe øget salg.

ERHVERV: Fra tirsdag den 11. januar kan helsingoranerne afhente pakker i én af byens nyåbnede forretninger.

PostNord åbner nemlig et udleveringssted i loppesupermarkedet Floh, som er beliggende på Rønnebær Allé. En forretning, som slog dørene op for lidt mere end en måned siden.

- Det har stor betydning for vores kunder at kunne hente deres pakker, når og hvor det passer dem bedst. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan byde dem velkomne i Floh, siger distriktschef i PostNord, Mette Morsing, i en pressemeddelelse.

Annonce

Det at være udleveringssted skaber en synergieffekt. Det får en masse folk ind i butikken, og de går så typisk en runde, når nu de alligevel er her. Så det skaber noget kendskab og noget ekstra salg.

Niels Klit Hansen, indehaver af Floh

Og det er faktisk ikke kun PostNord-kunder, som kan søge mod genbrugsbutikken i det sydlige Helsingør for at afhente pakker.

- Vi er allerede i gang med både Bring og GLS. Og vi regner også med at få DAO med som de sidste, fortæller Floh-indehaver, Niels Klit Hansen, som driver fire øvrige Floh-afdelinger, hvor pakkeudlevering ligeledes er en del af dagligdagen.

Over 1000 potentielle kunder ugentligt

De forretninger, som agerer udleveringssted, får et økonomisk tilskud på nogle få kroner for hver pakke, der langes over disken.

Men det er ikke den umiddelbare økonomiske gevinst, som gør en sådan aftale attraktiv for en forretning som Floh.

Det fortæller Niels Klit Hansen - og han taler af erfaring.

- Det at være udleveringssted skaber en synergieffekt. Det får en masse folk ind i butikken, og de går så typisk en runde, når nu de alligevel er her. Så det skaber noget kendskab og noget ekstra salg, siger indehaveren, som regner med, at der vil blive udleveret over 1000 pakker om ugen.

- Men tilskuddet, som vi får fra de enkelte pakker, er kun en biting i det her. Forretningsmæssigt er det absolut vigtigste vores reolvarer og udlejning af standene, hvor folk køber og sælger diverse loppefund.

Annonce

Fin start

Floh-afdelingen i Helsingør beskæftiger i øjeblikket to fuldtidsansatte og en ungarbejder. Ambitionen er, at der med tiden bliver plads til endnu en medarbejder på fuldtid, men det er ikke fordi, at pakkeudleveringen kræver så store personale-resurser, at det skaber en ekstra stilling i sig selv.

- Jeg kommer ikke til at ansætte folk, som kun tager sig af pakkeudleveringen. Mit personale skal kunne det hele, fortæller han.

Og netop personalet har skullet løbe stærkt i den første åbningsmåned. Helsingoranerne har nemlig taget godt imod konceptet.

- De første uger har været rigtig fine. Folk skal lige finde ud af, at vi eksisterer, men det har faktisk været rigtig fint.

Niels Klit Hansen fortæller, at der især sælges meget tøj i Helsingør-afdelingen, og at man kan være heldig at gøre særdeles gode fund.

- Det er jo ekstremt populært at købe og sælge brugt tøj. Mange af vores stande bugner af tøj, og man kan godt være heldig at få nogle attraktive mærkevarer som en ren foræring. Det kan godt betale sig at gå igennem en reol eller to. Der er jo faktisk chance for at finde noget mærketøj til en 20'er, fortæller han.

Det er muligt at afhente pakker i Floh i hele butikkens åbningstid, som strækker sig fra mandag til fredag (10-17) samt lørdag og søndag (10-15).

PostNord har i omegnen af 1.600 udleveringssteder landet over.

Annonce
Helsingør For abonnenter

Benzinbiler forbudt: Her kommer de nye parkeringspladser til elbilerne

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Aleyna, Anton og Martine har testet tusindvis under pandemien: - Der er både sjove og ubehagelige oplevelser

Helsingør For abonnenter

Rift om boliger gør køberne mindre kræsne: - Pludselig larmer Kystbanen ikke så meget

Helsingør

Hvad giver man et fyrskib i gave: En ganske særlig 115 år gammel grøn silkegave

Helsingør

Pludselig forsvandt et fast element på Kulturhavnen: Hvad er der blevet af den store 'affaldsfisk'?

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Erhverv For abonnenter

Klar tale fra formand for erhvervs- og industriforening: 'Dybt foruroligende' sag bør ende i fyring

Erhverv

Kommunen svarer igen efter kritik for sviner-mail: - Når fuld åbenhed ikke rækker

Nordsjælland

Fred, ro og egen sø for 16 millioner kroner: Kendt komiker køber lieberhaveridyl i Tikøb

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Erhverv For abonnenter

Søren har knoklet i over 45 år, men får nej til tidlig pension: - Det er jo ikke for sjov, at man søger det her

Erhverv For abonnenter

Der mangler mails, notater og sms'er: Arbejde for millioner kan være gået til Hørsholm-byggefirma uden skriftlig dokumentation

Helsingør

Efter kun en måned blev et flot splinternyt fortov revet op: Thomas ærgrer sig hver dag over hvad Fibernet efterlod

Annonce