Annonce
Helsingør

Nye tilflyttere glæder sig over fremragende musikalske oplevelser : Tak for coronasikker gave!

Nytilflyttere glæder sig over den store pakke af musikalske oplevelser, kirkerne tilbyder. Her et foto af Else-Marie Kristoffersen, som er organist i Helsingør Domkirke.  Foto Lars: Johannessen
Annonce

LÆSERBREV: Det sker ofte, at Helsingør Dagblad får henvendelser, som drejer sig om kritisable forhold i kommunen. Men der er også lokale, der henvender sig for at udtrykke deres ubetingede glæde over de oplevelser, de møder på deres vej. Det gælder blandt andre Bolette og Ole Bergmann, som for nylig er flyttet til Helsingør og bor på adresse på Strandpromenaden . Parret har sendt dette begejsterede læserbrev til redaktionen:

Vi er nytilflyttet og dybt imponeret over de tilbud, man kan nyde godt af her i Helsingør.

Ni hverdage i træk har vi hørt fremragende musikere og sangere spille og synge et meget stort og varieret program en halv times tid fra kl. 12 middag.

I Domkirken og i Sthens Kirke har vi hørt flot og spændende orgelmusik af gamle og nyere mestre, suppleret med trompet og cello, blandt andre franske orgelværker.

Der har været sangsolister med et repertoire, der spænder fra Purcell til helt nye og lokalt komponerede sange.

Vi er blevet forkælede med fløjteduetter blandt andet af Kuhlau og med smuk klavermusik blandt andre fra Finland og Argentina og endnu meget mere.

I alt fire en halvtimes koncerter, helt gratis og helt coronasikkert.

Tak for gaven!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce