Annonce
Helsingør

Nye villaejere i Helsingør skal grave dybt i lommerne

Der skal graves meget dybere i lommerne, hvis man vil slå sig ned i en villa eller et rækkehus i Helsingør, end i de fleste andre steder i landet.

Det bliver dyrere og dyrere at slå sig ned i en villa eller et rækkehus i Helsingør, viser nye tal fra Finans Danmark.

Annonce

Helsingør: Nye data fra Finans Danmark viser ifølge Brikk Gruppen, at der er store forskelle på prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Nordsjælland fra 2018 til 2019.

Totalt set er priserne på villaer og rækkehuse i region Nordsjælland, ifølge nye tal fra Finans Danmark, steget med 3,5 procent fra første kvartal 2018 til samme periode 2019. Det betyder at Nordsjælland ligger godt over gennemsnittet for hele landet som er 1,24 procent.

Men kigger man på de forskellige byer og postnumre i Nordsjælland er der store forskelle - helt op til 10%-point. For postnummer 3000 Helsingørs vedkommende er der tale om en stigning på 6 procent i perioden.

Annonce

Billigere i Fredensborg

I Fredensborg er husene til gengæld faldet med 1 procent og det samme gør sig gældende for Furesø, mens boligkøbere i Allerød, Egedal og Rudersdal skulle betale 7 procent mere i første kvartal af 209 end de skulle i samme periode sidste år.

Det er næsten fem gange så stor stigning som gennemsnitsstigningen i hele landet.

Kigger man på niveauet i Furesø er det faktisk næsten på samme niveau som før finanskrisen, hvorimod priserne i mange andre områder og postnumre i Nordsjælland er langt højere end før 2009.

berg

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Corona: Intet nyt er godt nyt

Annonce