Annonce
Espergærde

Offentligt toilet holdt fyraften lidt for tidligt

Der er gode offentlige toiletfaciliteter på stranden i Espergærde. Men kun til klokken 18. Foto: Lars Johannessen
Annonce

Espergærde: Mange er rigtig glade for det offentlige toilet på stranden i Espergærde. Men fra klokken18, hvor der ifølge vor læser i disse dage stadig kan være flere hundrede mennesker på stranden i det flotte sensommervejr, gælder det om at holde sig.

For da lukker toilettet helt af sig selv. Det sker i kraft af en forprogrammeret låseautomatik. Men nu er det ikke sådan, at menneskets behov for at træde af på naturens vegne ophører efter klokken 18, og derfor har strandgæster med undren og spændte blærer i et stykke tid rusket forgæves i toiletdøren i de tidlige aftentimer.

Annonce

Vi kigger på det med samme

- Den automatiske dørlås er gået i stykker, og vi sender allerede i dag en medarbejder ned for at fixe den, lød det fra Helsingør Kommunes bygningschef Kim Jensen, da Helsingør Dagblad i går henvendte sig til ham på strandgæsternes vegne for at få en forklaring.

Vi tager ham på ordet og derfor kan vi næsten love, at det offentlige toilet på stranden snart igen, ja måske allerede mens disse linjer læses, vil holde åbent for værdigt trængende helt til klokken 23.

Indtil den 15. september, for da lukker toilettet endegyldigt ned for sæsonen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce