Annonce
Helsingør

Opruster efter fund af britisk cornonamutation: Nyt pop-op testcenter i Helsingør

Der er nu endnu et pop-op testcenter i Helsingør. Arkivfoto: Mette Mørk

CORONA: Helsingør Kommune opruster med et nyt, midlertidigt corona-testcenter, efter den britiske og meget smitsomme coronamutation B117 blev fundet på børnehuset Sommerlyst i Helsingør.

Det nye pop-op testcenter vil være i Laden på Vapnagård og vil åbne dørene fredag kl. 12. Testen, der bliver udført, er en kviktest i næsen, og det vil være uden tidsbestilling.

Testcenteret vil være åbent fra 12-20 fredag og være åbent alle dage fra kl. 8-20 – også i weekenden, oplyser Helsingør Kommune.

På søndag vil regionens testbus også komme forbi Fælleshuset på Kingosvej mellem klokken 15.30 og 21.15. Her vil det være den såkaldte PCR-test i halsen, der bliver udført. Der vil heller ikke være tidsbestilling.

Den seneste opdatering fra Statens Serum Institut viser, at der inden for de seneste syv dage er fundet 61 nye smittede med coronavirus i Helsingør, hvilket giver et incidenstal på 97,5.

Samtidig har 4.237 personer i kommunen ifølge den seneste opdatering modtaget deres første vaccinestik. Det svarer til 6,7 procent af befolkningen, mens 3,5 procent er færdigvaccinerede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Sport

Alle engelske klubber trækker sig fra udskældt Super League: - Vi begik en fejl, og det undskylder vi for

Annonce