Annonce
Helsingør

Overblik: Her åbner de ikke for indendørs servering endnu

Listen er udelukkende baseret på et udvalg, som det er lykkedes Helsingør Dagblad at finde oplysninger op. Dermed kan der være flere restauranter, værtshuse, eller andet, som også har valgt at udskyde genåbningen. Foto: Lars Johannesen
Helsingør Dagblad har skabt et overblik over et lille udvalg af restauranter, værtshuse, caféer og andet i kommunen, som ikke åbner for indendørs servering onsdag enten af egen fri vilje eller på grund af restriktioner.

Listen er lavet med forbehold for, at flere restauranter, barer og andet fortsat vælger at holde lukket for indendørs servering.

Bistro Francophile i Helsingør

Bistro Francophile åbner ikke onsdag den 21 april. Restauranten oplyser til Helsingør Dagblad, at de forventer først at åbne i maj.

Ålsgårde Bodega

Ålsgårde Bodega har valgt ikke at åbne onsdag den 21. april. Det har bodegaen gjort på grund af retningslinjerne, står der på dens Facebook-side. Her skriver ejerne samtidig, at de kommer med flere informationer frem mod den 6. maj.

Holger Danske Bar i Helsingør

Holger Danske Bar åbner hverken for inde- eller udeservering onsdag den 21. april. På barens Facebook-side skrives der: "Vi er fortsat ikke med i genåbningen, men vi tror på, at der er lys på vej. Vi glæder os til det bliver vores tur, så vi kan ses."

Café Vitus i Snekkersten

Café Vitus åbner ikke onsdag den 21. april. Det skriver caféen på dens Facebook-side og skriver samtidig, at caféen snart vil udsende information om, hvornår den åbner. "Det bliver om ikke så længe", skriver ejerne.

Sushi Taro i Helsingør

Sushi Taro åbner ikke onsdag den 21. april. Til gengæld slår restauranten dørene op ugen efter, den 27. april. Den udskudte genåbning skyldes ferie, skriver ejerne på restaurantens Facebook-side.

McDonald's i Helsingør

McDonald's holder ikke åbent for indendørs servering på grund af kravet om, at der kræves bordreservationer senest 30 minutter før ankomst samt et gyldigt coronapas.

Ligesom tidligere holder fastfood-kæden dog åbent for takeaway.

Thai Kitchen i Helsingør

Thai Kitchen skriver på spisestedets hjemmeside, at køkkenet fortsat laver takeaway, men at restauranten ikke har åbent for siddende gæster.

Retro i Helsingør

Restro åbner ikke onsdag den 21. april på grund regeringens retningslinjerne i forhold til diskoteker.

Fiskeboden i Espergærde

Fiskeboden åbner ikke for indendørs servering, men holder fortsat åbent alle ugens dage for udendørsservering. Restauranten vælger at køre deres elektroniske tag ind, så al servering foregår udendørs, og så det dermed ikke er nødvendigt med et gyldigt coronapas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør

Søren stod på speederen for at redde sine dyr: - Så ringede naboen og spurgte hva' faen det var for en måde at køre på

Annonce