Annonce
Erhverv

Peter Beier i nyt internationalt samarbejde: - Det her kan godt blive ret stort

Der er travlhed hos Peter Beier Chokolade i Gurre, hvor et helt nyt produkt i samarbejde med det berømte franske champagnehus Moët & Chandon nu er lanceret. Foto: Charlotte de la Fuente
Franske luksusbobler og håndlavet chokolade og is fra Gurre er konceptet for et nyt, usædvanligt samarbejde.

ERHVERV: Den ene er verdensberømt for sine luksuriøse bobler, den anden for sine håndlavede chokolader og is. Den ene er fransk, den anden dansk med base i Gurre.

Peter Beier Chokolade indgår nu i et nyt og usædvanligt samarbejde med det franske champagnehus Moët og Chandon. Sammen har de udviklet en luksuriøs champagnesorbet, der bliver fremstillet på fabrikken i Gurre og foreløbig rammer hele det nordiske marked.

- Lige nu er 250 isdesserter  på vej til Sverige, fortæller Peter Beier til Helsingør Dagblad.

Annonce

Vi er stolte af samarbejdet, som forener fransk fortræffelighed og dansk velsmag som en del af vores iskoncept

Peter Beier, stifter og ejer af Peter Beier Chokolade i Gurre

Det er ikke første gang, at Moët & Chandon indgår samarbejde med andre virksomheder og brands, der sælger deres champagne. Men det er første gang, det franske champagnehus lancerer et samarbejde, hvor man i fællesskab skaber et produkt, som det sker nu.

Stolte af samarbejdet

- Vi er stolte af samarbejdet, som forener fransk fortræffelighed og dansk velsmag som en del af vores iskoncept, World of Icecream. Det er skabt med rene råvarer, inspireret af årstiden og er et gensidigt kvalitetsstempel fra to samarbejdspartnere, fortæller Peter Beier.

Kældermester hos Moët & Chandon, Benoît Gouez, siger om samarbejdet:

- Målt i kilometer er der langt fra Frankrig til Danmark, men når det kommer til værdier og kvalitetssans, er vi snublende tæt på hinanden. Vi har begge store ambitioner og stræber altid efter at kunne give den absolut bedste smagsoplevelse til vores kunder.

Moët & Chandon og Peter Beier Chokolade går nu ind på det nordiske marked med et nyt luksusprodukt. Privat foto

Den fugtige champagne-sorbet laves på Peter Beiers metode og Moët & Chandon Ice Imperial Champagnen tilsættes ismaskinen, mens frysnings-processen er i gang. Den fremgangsmåde sikrer, at der champagnen ikke fordamper og bevares i sin rene form.

Annonce

Lancerer champagneis-vogn

Som en nyskabelse til event-branchen og de særlige begivenheder lancerer de to huse også en særlig champagne-isvogn. En Moët & Chandon og Peter Beier isvogn lejes ud, leveres med personale og er på stedet i to timer, hvor der bliver serveret champagneis ad libitum.

Annonce
Helsingør For abonnenter

Fra sin altan kan Tommy se parkeringspladsen ved Sundhedscenteret: - Det er det rene kaos

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce

Seneste podcasts

Annonce
Annonce
Helsingør

Her rammer besparelserne: Daginstitutionerne lukker tidligere – men måske opdager du det ikke

Debat For abonnenter

Helsingør Dagblad mener: Sygeplejerskerne er ikke de eneste, der har knoklet under coronapandemien

Helsingør

Industriforeningens formand sukker: - Det her er et skridt i den forkerte retning

Helsingør

Se billederne: Nissepiger spreder glæde i gågaderne

Regeringen holder pressemøde om restriktioner onsdag aften

Hornbæk For abonnenter

Se den vilde video: - Jeg har aldrig set brandmænd så store i Øresund

Erhverv

Efter Barslund-konkurs: Medarbejder på 57 skrev ansøgning på Facebook

Helsingør

Gerda har mistet begge sine børn og Annelise har sagt farvel til flere venner: Denne dag er noget helt specielt for dem begge

Coronasmitte kan igen sende børn hjem til onlineskole

Helsingør

Kystbanen hårdt ramt: - Vi har 60 sygemeldte lokoførere

Debat For abonnenter

Helsingør Dagblad mener: Vi er usle, dumme, tarvelige og ubegavede ...

Helsingør

Sparekniven rammer mange steder: Nyt byggesagsgebyr, dyrere kolonihaver, kortere åbningstid i daginstitutioner

Annonce