Annonce
Espergærde

Politiet klippede løs i kørekortene: Der bliver kørt hurtigt i Espergærde

Der bliver trådt for hårdt på speederen i Espergærde, viser politiets fartkontroller. Foto: Lars Johannessen
Annonce

ESPERGÆRDE: En af de veje i Espergærde, som politiet har et særlig godt øje til, er Mørdrupvej. For der bliver kørt til på strækningen, som går fra Kongevejs-rundkørslen i nordvest og fortsætter mod sydøst gennem tæt bebyggede områder i Espergærde og helt ned til Strandvejen.

Det bekymrer beboerne langs vejen, og de seneste fartmålinger på strækningen viser, at de har noget at have bekymringerne i.

Annonce

44 fartsyndere på få timer

Da politiets automatiske fartkontrolvogne havde taget opstilling i vejsiden for nylig, registrerede kameraet i løbet af  cirka fem morgen- og formiddagstimer 44 biler, der kørte hurtigere end tilladt. Tre af dem havde så meget fart på, at det kostede et  klip i kørekortet.

I år er der foretaget fem målinger af farten på Mørdrupvej, og politiets operative færdselssektion fortæller, at ATK-vognene også fremover vil være på vejen med måleudstyret for at få farten ned.

Også på Hornbækvej ønsker mange borgere mere kontrol med farten. Her holder ATK-vognene med jævne mellemrum ved Kvistgård-enden. Men andre steder på vejen er det ikke muligt at opstille ATK-vognene på en måde, så fartsynderne kan afsløres og uden at det er til fare for færdslen, viser et svar til en borger fra politiet ifølge et opslag på Facebook.

Bestil en færdselskontrol

Det er muligt for borgerne et bestille en bejtent til særlige opgaver, hvis den enkelte føler det påkrævet. Men du kan også bestille en færdselskontrol.

Hvis du oplever, at der køres for hurtigt på en strækning eller vurderer behov for en knallertkontrol, kan du anmode politiet om at gennemføre en færdselskontrol på stedet.

Det kan gøres på politiets hjemmeside politi.dk, ved at ringe til politiet eller ved at gå ind på www.politi.dk/bestil/bestil-en-betjent/bestil-en-faerdselskontrol.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce