Annonce
Alarm 112

Politiet ved hvem han er: 36-årig er anmeldt for vold og hærværk på Belvederevej

En 36-årig mand er i politiets søgelys efter hærværk og vold her på Belvederevej Helsingør. Foto: Lars Johannessen.
Annonce

Helsingør: Lørdag formiddag oplyste Nordsjællands Politi, at en anholdelse stod for døren i en sag om vejvrede på Belvederevej i Helsingør fredag aften klokken cirka 20.48.

Den mistænkte blev nemlig afsløret af sin bils nummerplader, efter at han ifølge anmelderen havde stået bag et voldeligt optrin på vejen der, hvor vejtræerne får den til at snævre ind.

Her mødtes de to involverede i hver deres bil, og det har formentlig været en uenighed om, hvem der skulle køre først, der endte med en direkte konfrontation.

Under alle omstændigheder har anmelderen oplyst, at den mistænkte standsede sin bil trådte ud af den og gik hen til anmelderen og slog sin knytnæve så hårdt ned i hans bils kølerhjelm, at det resulterede i en bule.

Men det blev ikke ved det - han fortsatte hen til bilens fører og tildelte ham to slag i ansigtet, inden han kørte igen.

Men da hans bils nummerplade var noteret, kunne politiet kort efter køre ud til mandens adresse andetsteds i lokalområdet. Han var imidlertid ikke at træffe på bopælen. Politiet oplyser, at den 36-årige mand kan vente nyt besøg af en patrulje på et senere tidspunkt. Lige nu står han til en sigtelse for vold og hærværk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Husk lige mundbindet

Annonce