Annonce
Nordsjælland

Prisregn over Hornbæk

Glade prisvindere på trappen til Hornbæk IF. Privatfoto
Annonce

Hornbæk: For 18. gang uddelte Hornbæk Idrætsforening klubben Idræts- og Kulturpris. På baggrund af   indstillingerne, valgte forretningsudvalget i HIF at opdele årets Idræts- og Kulturpris til to modtagere - nemlig en "ungdomspris" og en "seniorpris".

Første modtager var U19-D i håndboldafdelingen. De tog guld ved Hillerød Påske Cup 2017 og blev Sjællandsmestre 2018. Begge gange i B-rækken.De har deltaget 3 gange til Hillerød Påske Cup og 4 gange ved Partille Cup, verdens største udendørs håndbold stævne, hvor modstanderne bl.a. er eliteskoler fra hele verden. Der er uddelt adskillige sportslige tæsk, men de har altid rejst sig igen. Holdet fik i starten af sæsonen tilbuddet at spille med Helsingørs U17-D, med trænere. Men, nej tak. De ville spille i Hornbæk - deres by, deres klub og deres hal, også hvis det betød uden træner.

Anden modtager var Jens Peter Nielsen, Hornbæk Golfklub. Han var var indtil 2018 formand for golfklubben i mere end 10 år og har efterfølgende fortsat sit aktive virke som frivillig ildsjæl ved at være formand for juniorudvalget og som aktiv i eliteudvalget.
Han er sammen med sin familie det aktive samlingspunkt hver eneste lørdag for både de små sandkassegolfere og for juniorerne. For sidstnævnte gruppe arrangerer han træningslejre i ferierne, sjove arrangementer ifm. fastelavn og jul og han er første og sidste mand ved de praktiske elementer. Han er ligeledes en utrættelig del af Hornbæks Uge 31.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Helsingør

Bølge af positive coronatests: 12 institutioner i Helsingør ramt af smitte

Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce