Annoncørbetalt indhold

Pynt og udklædning til alle årets fester

Annonce

Sponsoreret: Midt i Helsingør, i en af byens hyggelige gågader, ligger en helt særlig butik som er lidt sjovere end de andre. Her kan man finde alt til temafesten, barnedåben, konfirmationen, babyshower’et, børnefødselsdagen, brylluppet, og en helt masse andre større og mindre festlige begivenheder for både børn og voksne.

Om man er til det søde, det fine og det pæne, det uhyggelige, spøg og skæmt eller festlige pangfarver, glimmer og glitter, så kan man finde det her – i Partybutikken på Stjernegade.

Annonce

Fra “party-people” til ”party-professionals”

Da Partybutikkens indehavere Lykke og Lars K. Uhlmann blev gift for 14 år siden, startede de hurtigt en tradition. Familie og venner blev hver sommer inviteret til havefester med tema i ægteparrets hjem, hvor der var en hvis forventning til, at gæsterne kom udklædte og deltog i løjerne.

”Temaerne var meget varierende. Det kunne være alt fra Hawaii tema, hvor gæsterne dukkede op i bastsskørter og blomsterkranse, og drak tropiske drinks med paraplyer i under kulørte lamper - til superligatema eller oktoberfest. Det vigtigste var, at vi kunne gå ”all in” på pynt og udklædning uanset tema,” mindes Lykke.

Tema-sommerfesterne blev en tradition, som varede ved i omkring et årti. Selvom der har været mere stille på værtsfronten de seneste år, betyder det ikke, at de festlige begivenheder er lagt i skuffen for altid men sat i bero for en tid - blandt andet på grund af travlhed i butikken, forklarer hun.

”Festerne var på mange måder med til at så de første frø i forhold til at åbne egen butik. Og så har vi nok begge to holdt fast i vores indre ”barnlige sjæle”. Vi vil have lov til at have det sjovt og være fjollede indimellem,” tilføjer Lykke K. Uhlmann.
Annonce

Halloween, jul og nytårsfester

Varer som der er særlig stor efterspørgsel på fås i butikken hele året. Det gælder eksempelvis bordpynt, vægdekorationer, kort og balloner, som findes i adskillelige former og i alle regnbuens farver. Men også et stort udvalg af kostumer, parykker og masker er altid på lager.

”Til årets store begivenheder som halloween, jul og nytår, får vi sæsonvarer hjem i butikken. Nu har det lige været halloween, så der gav vi den hele armen med uhyggelige masker, spindelvæv og græskar. Inden længe lander vores julevarer på hylderne og alt til nytårsfesten, så det ser vi frem til at kunne præsentere om få uger”, fortæller Lykke K. Uhlmann.

Kunderne som Lykke K. Uhlmann og hendes kollegaer møder i butikken er primært lokale, men de sender dagligt bestillinger fra Partybutikkens webshop afsted til kunder over hele landet.

Annonce

Ballonpynt til messer og større begivenheder

Ved siden af Partybutikken driver ægteparret webshoppen ballonbutikken.dk.

Ballonbutikken.dk leverer helium- og reklameballoner med tryk til erhvervskunder i hele landet. De laver også ballonopsendelser, ballondrop og et stort udvalg af ballondekorationer. Og så har de et stort udvalg af latex balloner, folie balloner og ballontilbehør.

Besøg Partybutikken her:

Annonce

Adresse: Partybutikken

Stjernegade 19F - 3000 Helsingør

Tlf. (+45) 5857 0000

partybutikken.dk

Coverfoto: Lykke og Lars K. Uhlmanns bryllupsfoto / Fotograf: Lars Johannessen

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

En offentlig nedsmeltning

Annonce