Annonce
Erhverv

Rekordomsætning trods corona: Her er hotellet, der går sine helt egne veje

- Vi skræddersyr alle ophold. Uanset om vi har besøg af asfaltarbejdere, der arbejder om natten eller turister fra Holland, siger Jeanette Møllgaard, Hotelmanager på Sleep2Night i Helsingør. Foto Kirsten Moth
Hotellet kan hverken tilbyde unik beliggenhed eller indbydende spa. Alligevel har hotel Sleep2Night i Helsingør næsten konstant fuldt hus. Et ganske særligt koncept tiltrækker virksomheder og gæster fra nær og fjern.

HVERV: - Vi kan ikke tilbyde den smukke udsigt. Eller liggestole ved swimmingpoolen. Men vi kan noget helt andet.

Og det "noget helt andet" viser sig nu at være så efterspurgt, så hotel Sleep2Night, Industrivej i Helsingør, ender med at få omsætningsrekord i et år, hvor coronakrisen ellers fortsat har sat sit aftryk.

Hotellet specialiserede sig for nogle år siden i at have kinesiske gæster med alt, hvad det indebærer af blandt andet indretning og særlige forespørgsler på maden. Da coronaen kom buldrende, forsvandt de kinesiske gæster fra den ene dag til den anden.

Annonce
Hotel Sleep2Night består foruden hotelværelserne af en antal lejligheder. Foto: Kirsten Moth

- Nu går det endnu bedre end dengang. Det har aldrig gået bedre.  Vi har specialiseret os på en helt ny måde, som også holder nu, hvor coronaen er aftagende. Vi går op i virkelig god, personlig betjening og i at skræddersy ethvert hotelophold her, fortæller manager Jeanette Møllgaard.

På grund af det store byggeboom i Helsingør har vi rigtig mange håndværkere boende. Dem laver vi madpakker til, som ligger klar om morgenen. Vi har asfaltarbejdere, der arbejder om natten. De henter deres madpakker klokken 17, før de kører på arbejde. Vi sørger også for, de har ro til at sove om dagen og ikke bliver forstyrret

Anker Ekelund, direktør hotel Sleep2Night i Helsingør

Enkelt koncept

Konceptet er på sin vis enkelt. Man booker et ophold, hvad enten det er til en enkelt person, et fodboldhold, til turmotorcyklisterne, der er på tur gennem Skandinavien eller til virksomheder og deres medarbejdere. Hvad enten man skal til konference eller man er asfaltarbejder med arbejdstid om natten.

- Vi oplever omsætningsrekord i år. Også selv om vi som alle andre har haft vores udfordringer på grund af corona, siger hoteldirektør Anker Ekelund, her sammen med manager Jeanette Møllgaard, Hotel Sleep2Night. Foto: Kirsten Moth

Ikke mindst er erhvervsbookinger vokset eksplosivt. Og her kan Sleep2Night levere et helt specielt koncept.

- På grund af det store byggeboom i Helsingør har vi rigtig mange håndværkere boende. Dem laver vi madpakker til, som ligger klar om morgenen. Vi har asfaltarbejdere, der arbejder om natten.  De henter deres madpakker klokken 17, før de kører på arbejde. Vi sørger også for, de har ro til at sove om dagen og ikke bliver forstyrret, fortæller direktør Anker Ekelund.

Annonce

Avanceret overvågning

- I sommer, hvor corona-restriktionerne lettede, har vi haft mange danske, hollandske og tyske turister, der kommer kørende og nyder at kunne parkere deres bil lige uden for deres hotelvinduer, fordi hele hotellet er i stueplan. De behøver ikke at tømme bilen for en enkelt overnatning eller to. For et par år siden investerede vi i et avanceret overvågningssystem i området omkring hotellet, så vi kan se alt, hvad der foregår. Derfor kan håndværkerne også trygt parkere deres varevogne her med deres ofte dyre værktøj i bilerne, fortæller Anker Ekelund, som er medejer af Sleep2night, samt Støberihaven, som består af de 27 lejligheder som nærmeste nabo.

Hotel Sleep2Night ligger i Helsingørs industrikvarter og tilbyder et helt andet koncept end andre lokale hoteller. Foto: Kirsten Moth

Det er byggerierne som det nye sundhedshus, det gamle hospital, Skolen ved Kongevejen og de omfattende boligbyggerier i Espergærde, der har skabt et stort behov for boliger til håndværkere.

Annonce

Skræddersyr for alle

Hotelmanager Jeanette Møllgaard understreger, at alle ophold bliver skræddersyet efter behov.

- Derfor har vi blandt andet også lavet et køkken med alt tilbehør, hvor eksempelvis håndværkerne selv kan lave mad, hvis de foretrækker at gøre opholdet billigere. Og så har vi valgt at sætte fokus på vores morgenbuffet. Den er vi ret stolte af og folk er vilde med den. Det er ofte det sidste indtryk, vores gæster har herfra, før de lige går til receptionen og tjekker ud, smiler Jeanette Møllgaard.

Morgenmadsbuffetten kan man i øvrigt også købe uden at bo på Sleep2Night.

Funfact om hotel Sleep2Night

Når OB skal spille mod FC Helsingør,  skal spillerne fra Fyn sove og spise på hotel Sleep2Night, Industrivej i Helsingør.

Klubben har booket 26 værelser.

Der er også særlige bestillinger til maden, mens spillerne bor i Helsingør.

Annonce
Helsingør For abonnenter

Kæmpe kloakregning på vej til lokale boligejere: - Det er ikke rimeligt

Nordsjælland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Helsingør For abonnenter

Koster tæt på en milliard kroner: Her skal Espergærdes veje og indkørsler graves op, så kloakvandet ikke ender i Øresund

Erhverv For abonnenter

Festen udebliver for de erhvervsdrivende til kulturnat i Hornbæk: - Vi tjener ikke på det

Debat

Klumme: Udkantsdanmark, taberlandet - hvis det findes i virkeligheden, så har jeg endnu ikke fundet det

Sport

Stadig ingen point: - Det er alt for tidligt at bekymre sig

Helsingør

Natteaktion i Helsingør: 12 røg i politiets fælde

Navne For abonnenter

Claus så sin datter blive gift fra sengen på hospicet: Børn og børnebørn betød alt for ham

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Nordsjælland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sport

Avisernes dom før Helsingørs topbrag: Sådan ender kampen

Danmark For abonnenter

TV-klumme: Ud med taberne - vi gider dem ikke på tv

Sport

FC Helsingør i direkte duel om førstepladsen: - Vi er et fuldstændig fantastisk sted

Helsingør For abonnenter

Beboere frygter 48 meter høj mobilmast: Det smadrer landsbyen

Debat

Normalen er og bør ikke være først at få bad efter en måned

Annonce