Annonce
Hornbæk

Retten venter: Gennemtæsket under jubilæumsfest i motorcykelklub

Retten i Helsingør skal behandle en sag om vold mod en dengang 40-årig mand i en motorcykelklub i Saunte. Foto: Lars Johannessen
Annonce

Saunte: En dommer og to civile domsmænd ved Retten i Helsingør venter på at behandle en sag mod to mænd, som er tiltalt for vold mod en da 40-årig mand  på Karl Olsens Vej 5 i Saunte. Her holder motorcykelklubben Sjukkerne til, og en weekend i maj sidste år fejrede klubben sin 25-års fødselsdag.

Men hvad der skulle være et par festlige dage og nætter endte med tørre tæsk til en af de tilstedeværende, den 40-årige mand fra Ålsgårde.

Annonce

Sparket og slået igen og igen

Om søndagen den 26. maj fik Nordsjællands Politi anmeldelse om, at manden ved 1-tiden den foregående nat var blevet sparket og slået under festen.

Ifølge anmeldelsen var den 40-årige mand pludselig og umotiveret blevet tildelt adskillige slag og spark i hovedet af to på gerningstidspunktet ukendte personer. Det var så voldsomt, at han væltede bagover. Da han prøvede at komme på benene igen overfaldt mændene ham med flere slag og spark, inden de forlod stedet.

Annonce

Nægter sig skyldige

De to overfaldsmænd blev beskrevet som 25-30 år, danske, almindelige af bygning og iført blå cowboybukser og sort tøj. Signalementerne og flere andre oplysninger, som kom frem i forbindelse med efterforskningen, førte til, at politiet senere kunne anholde to mistænkte, som er henholdsvis 41 og 35 år og fra Helsingør-området.

De nægter sig skyldige. Læs om rettens afgørelse i Helsingør Dagblad.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce